reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Ollcia no ja też do tych zbyt mocno wierzących nie należę więc jeszcze tego nie próbowałam po prostu zaciekawiła mnie ta historia więc postanowiłam się nią podzielić aczkolwiek nie powiem żeby mi to nie dawało do myślenia

reklama
Lux wiem o tym bo oni co jakiś czas wymyślają coś nowego ale dwa miesiące szybko zleci i będę delektować się ciszą i spokojem dobrze, że chłop stoi za mną a nie za rodzinką

Co do modlitw itd. sądzę że to kwestia przypadku że akurat zaszła w ciążę. Każdy wg własnego uznania. Ja jestem os wierzącą ale też jestem przekonana, ze wszystko ma być w swoim czasie i zadne modły, gusła itp nie pomogą.

A ja wczoraj nagotowałam obiadku i dzisiaj nic nie robię :happy2:

osobiście też uważam, że modlitwa nie ma z tym nic wspólnego bo by żadna nie wierząca czy tam nie modląca się dzieci nie miała tylko sama historia mnie zaciekawiła

Lux dokładnie święty spokój będzie wart inwestowania także już odliczam dni najchętniej już bym się pakowała ale jeszcze za wczas ;)

Dzień dobry!!!!!!

Ściskam wszystkie co dostały @...

Edyta01.. nie musicie kupować książek do szkoły ???? u nas mundurek to koszt do gimnazjum około 100 euro a dla najmłodszego 80 euro... a podręczniki to jakaś masakra.... w tym roku najstarszy zaczął liceum... i koszt 1 książki to około 35 euro... zestaw 7 książek na 2 lata do matematyki prawie 60 !!!!! łącznie za same książki najstarszego wyszło prawie 450 euro.... masakra!!!!!! rejestracja w szkołach całej 3 to prawie 250.... rok w rok. Na wakacje jedziemy pierwszy raz od 6 lat ... :D Ale mąż....hmm uwielbia zmieniać samochody... co roku innne... bo tamto mu się znudziło !:wściekła/y:A ja jednym już 3 lata śmigam!

gaga Witaj!!!!!!! tak jak kobietki mówią.. najlepiej wybrać się do ginekologa... może coś poradzi! A może Ty już zafasolkowana??? kiedy miałaś ostatnią @ ???;-)

Ja dziś będę leniwą matką i na obiad... suchy prowiant! albo jajecznica... ! Jestem zmęczona i nie wyspana... w szkole nam się przeciągło prawie do 22.30... zanim dojechałam do domku 23.00... prysznic przytulanki.. ale też bez finału.... za bardzo męża ostatnio wymęczyłam:sorry2:. A za nim padłam prawie 2... a ty o 7.30 trzeba było wstać.

Idę posprzątać i wstawić pranie....

Miłego dnia kobietki!

reklama
Julka to gabarytowo jestesmy podobnej postury ;-)

Gaga ja nie wierze ze mozna wymodlic dziecko ,moim zdaniem to przypadek ze jej corka zaszla w ciaze ;-)

jolasia to masz luzik z gotowaniem ,ja juz wszystko zrobilam teraz tylko miesko sie dusi,a ja zajadam sie rodzynkami

Do góry