reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

gaga oby udalo wam się szybko się wyprowadzic,w takiej atmisferze nie da sie spokojnie żyć,w glowie sie nie mieści to jacy ludzie potrafią być

reklama
Testowanię????
Zastanawiałam się dopiero nad terminem @ czyli 8 marca. Jak temperatura utrzyma się jeszcze tak z 6 dni to może spróbuje wczesnej. To będzie tak z 12dpo.

Nie miał bym nic przeciwko temu jeżeli teść by wyżerał mi z lodówki oby był święty spokój i trochę miejsca.
u nas brak miejsca i świętego spokoju.
Dlatego szukamy wynajmu. Mamy już kawaleke 30m na oku. 500zł plus opłaty. Jedyny minus to ogrzewanie na gaz czyli zimą drogo. No i centrum miasta, nie ma za bardzo tam miejsca na auto i auto będzie musiało zostać w garażu u teściowej. Drugie piętro w kamienicy. Trochę schodów a ja mam zchorowanego na kręgosłup jamnika więc będzie targanie psa na rękach kilka razy dziennie w te i nazad.

a co do samej kasy nie wiem dokładnie jak to wyglądało przede mną ale nawet jak ja tu przyszłam to mój się cały czas i tak dokładał nawet więcej niż jego rodzeństwo ale juz mniej niż przedtem więc już im nie pasowało, bo jego siostra zazdrosna, że mi kupił buty ja nikomu do portfela nie zaglądam ale oni mają taki obraz że ja nic nie robię a on mnie utrzymuje bo w tym momencie nie pracuję ale szukam noczegoś tylko też nie widzą tego, że ja mam jeszcze rentę rodzinną po ojcu więc jakby nie było na te swoje potrzeby mam więc moge sobie pozwolić żeby jakiś czas nie pracować

Lux i tylko tą no prawie tylko tą myślą teraz żyję i myśle, że jak już będziemy na swoim to w spokoju szybciej nam sie uda :)

Gaga jak tak czytam o Twoich teściach to wydaje mi się, że oni dopóki ich syn był sam i dawał im kasę to było ok. Ale pojawiłas się Ty i kasa idzie na Cb. U mojej tesciowej było tak samo. Też nie mogła się pogodzić, że jej syn układa sobie życie, i że przestanie dawać jej kasę na dom.

Lux tylko przez te ich wojny i robienie nam na złość on się w ogóle przestał dokładać a jakby żyli z nami dobrze jeszcze nie jedno by skorzystali bo on im wiele rzeczy załatwiał, matka mu kiedyś powiedziała, ze jak mu nie pasuje zeby na meszkanie szedł to jej tylko tyle powedzial ze mogła mu to powiedziec dwa lata temu zanim prawie 11 tys na okna dal zeby im zmienić. a sam mi mówił był sam to mu mówili znalazl bys sonie babe a nie na piwo do baru, znalazł też im nie pasuje

reklama
Do góry