reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Jam teraz idealny czas na 2 kreski praca dom wszystko wyremontowane dokonczone pierwsze dziecko prawie 3 latka a to zajscie w ciaze tak sie ze mna bawi w kotka i myszke

Mam skończone 25 lat, wczoraj powinnam dostać okresu ale chyba z tego wszystkiego nie mam znowu zaczyna się myślenie miesiąc w miesiąc czy się udało. dwa tygodnie temu podjęliśmy decyzje o kolejnej dzidzi :)

Chyba tak najtaniej i najszybciej w szpitalu mam nadzieje ze zataszcze moje dziecko rano bo nie mam go z kim zostawic

wiem cos o tym ,szkoda ze nie masz z kim zostawic dziecka bo sama raz dwa bys skoczyla a z dzieckiem to sie sporo czasu schodzi

Mam skończone 25 lat, wczoraj powinnam dostać okresu ale chyba z tego wszystkiego nie mam znowu zaczyna się myślenie miesiąc w miesiąc czy się udało. dwa tygodnie temu podjęliśmy decyzje o kolejnej dzidzi :)

robilas juz test ?

Edytka, dziękuję za odpowiedź! :*

No właśnie wydawało mi się, że jest tu z Wami jakaś kobitka, co też na PCOS cierpi... I chciałam zapytać, czy suplementowała się kwasem foliowym z inozytolem, np. Inofemem, bo to dość popularne ostatnio wśród dziewczyn.

Przepraszam, że tak zawracam głowę, kochana, ale mogłabyś dać link do tego wątku. Ja sierota jakaś chyba jestem, dopiero się zarejestrowałam i jeszcze się gubię, nie mogę znaleźć takiego tematu :/. Będę Ci bardzo wdzięczna, a dziewczyny proszę o wypowiedzi, jeśli mają doświadczenia w temacie zażywania takich preparatów ;).

Ja mam PCOS i mogę polecić Ci do picia Inofolic albo Inofem też jest ok. Piję po 2 saszetki dziennie i cykle są bardziej wyregulowane niż były. Niestety ideau nie ma, ale grunt że jest lepiej

Tyle stron skrobnelyscie, ze normalnie epopeja siekiewicza moze sie schowac ;) my zaraz lecimy z mlodym na spacer jak sie tylko obudzi, u nas tak pieknie I slonecznie w Gdansku :) milego dnia wam zycze :*

Edyta jeszcze nie robiłam. Niewierze że tak szybko by się udało. Myślę że to stres i dlatego się spóźnia jak niedostane jutro to wtedy chyba zdecyduje się na teścik :p

majdaczek14 - a jak ja się staram od 2014 roku to mogę udzielać się tu czy muszę przerzucić się na staraczki 2014? :)

reklama
Cześć Dziewczyny..:) czy warto jest robić w piątek test o czułości 10 jeśli @ ma nie przyjść 3.03? Chyba dwie dziewczyny też się szykują na wtedy, nie?

Do góry