reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Chyba tak najtaniej i najszybciej w szpitalu mam nadzieje ze zataszcze moje dziecko rano bo nie mam go z kim zostawic
wiem cos o tym ,szkoda ze nie masz z kim zostawic dziecka bo sama raz dwa bys skoczyla a z dzieckiem to sie sporo czasu schodzi
Mam skończone 25 lat, wczoraj powinnam dostać okresu ale chyba z tego wszystkiego nie mam znowu zaczyna się myślenie miesiąc w miesiąc czy się udało. dwa tygodnie temu podjęliśmy decyzje o kolejnej dzidzi
robilas juz test ?
kamkaz
Fanka BB :)
Edytka, dziękuję za odpowiedź! :*
No właśnie wydawało mi się, że jest tu z Wami jakaś kobitka, co też na PCOS cierpi... I chciałam zapytać, czy suplementowała się kwasem foliowym z inozytolem, np. Inofemem, bo to dość popularne ostatnio wśród dziewczyn.
Przepraszam, że tak zawracam głowę, kochana, ale mogłabyś dać link do tego wątku. Ja sierota jakaś chyba jestem, dopiero się zarejestrowałam i jeszcze się gubię, nie mogę znaleźć takiego tematu :/. Będę Ci bardzo wdzięczna, a dziewczyny proszę o wypowiedzi, jeśli mają doświadczenia w temacie zażywania takich preparatów .
Ja mam PCOS i mogę polecić Ci do picia Inofolic albo Inofem też jest ok. Piję po 2 saszetki dziennie i cykle są bardziej wyregulowane niż były. Niestety ideau nie ma, ale grunt że jest lepiej
reklama