reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
jaki dobry znak?? :-D

Nie borę żadnych leków no chyba że przeciwbólowe...;-)

Juz oczywiście sobie wkręcłam ze mam okres w ciązy bo moja kuzynka tak miała, a w niedziele i w pn mimo brania nosy i ibupromu nie ptrzestało boleć, Jak się schylałam to przesyawało, a i to nie był ból ciGŁY TYLKO CO JAKIS CZAS TAKIE SKURCZE DOSTAWAŁAM I PO JAKIS 5 MIN ODPUSZCZAŁO. DZIWNE TO.

Agapa ja bede testowac okolo 5-6 marzec moge z toba zatestowac troche wczesniej bo tez mam te testy dziesiatki, obiecalam sobie ze wczesniej przed @ nie testuje jednak znajac siebie nie wytrzymam tym bardziej ze testy leza w szufladzie wiec nie oszukujmy sie

No ja też nie chciałam wcześniej Ale w piątek przychodzą znajomi i wolałabym wiedzieć jeśli już coś jest na rzeczy. oczywiście widzę pełno rzeczy na tak, ale to jak co miesiąc:)

reklama
niby te dziesiatki pokazuja wczesniej tylko roznie bywa z zagniezdzeniem bo jak sie zarodek zagniezdza 10 dni to raczej nie pokaze, no ale mozemy sprobowac

Do góry