zapraszamy na wielkie testowanie w piątek:-)
dziewczyny coś czuje że posypia pozytywne wyniki testów:-)
reklama
trzymam kciuki za pozytywną bete:-)Jam teraz idealny czas na 2 kreski praca dom wszystko wyremontowane dokonczone pierwsze dziecko prawie 3 latka a to zajscie w ciaze tak sie ze mna bawi w kotka i myszke
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edyta jeszcze nie robiłam. Niewierze że tak szybko by się udało. Myślę że to stres i dlatego się spóźnia jak niedostane jutro to wtedy chyba zdecyduje się na teścik![]()
to jutro tescik zrobisz czy pojutrze ?
Cześć Dziewczyny..czy warto jest robić w piątek test o czułości 10 jeśli @ ma nie przyjść 3.03? Chyba dwie dziewczyny też się szykują na wtedy, nie?
mysle ze nie ma sensu ,za wczesnie ;-) a w piatek chyba juz 4 dziewczyny beda testowac
majdaczek14 - a jak ja się staram od 2014 roku to mogę udzielać się tu czy muszę przerzucić się na staraczki 2014?![]()
pewnie ze mozesz tu zostac ,nie musisz nam uciekac
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
edyta01
Czekamy na czwarty cud
To ja będe chyba w piątą testerkąFajnie że ktoś się przejmuje a nie jestem sama z sobą bo z M. ciągle się mijamy widujemy się w nocy lub wogóle
![]()
trzymam kiuki
moj mezus jakis czas jezdzil na nockach za kolege , mimo ze bylam w domku to malo go widywalam bo w nocy jezdzil a w dzien spal
![Sorry :sorry: :sorry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
reklama
Agapa ja bede testowac okolo 5-6 marzec moge z toba zatestowac troche wczesniej bo tez mam te testy dziesiatki, obiecalam sobie ze wczesniej przed @ nie testuje jednak znajac siebie nie wytrzymam tym bardziej ze testy leza w szufladzie wiec nie oszukujmy sie