reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Edyta jeszcze nie robiłam. Niewierze że tak szybko by się udało. Myślę że to stres i dlatego się spóźnia jak niedostane jutro to wtedy chyba zdecyduje się na teścik :p

to jutro tescik zrobisz czy pojutrze ?

Cześć Dziewczyny..:) czy warto jest robić w piątek test o czułości 10 jeśli @ ma nie przyjść 3.03? Chyba dwie dziewczyny też się szykują na wtedy, nie?

mysle ze nie ma sensu ,za wczesnie ;-) a w piatek chyba juz 4 dziewczyny beda testowac

majdaczek14 - a jak ja się staram od 2014 roku to mogę udzielać się tu czy muszę przerzucić się na staraczki 2014? :)

pewnie ze mozesz tu zostac ,nie musisz nam uciekac :tak:

W piątek, chociaż jutro wracam do pracy po 2 tygodniowym zwolnieniu, boje się że coś się może stać bo mam fizyczną prace:( już sama nie wiem wariuje :(

Ja juz ziemniaczki obralam i buraczki zrobilam ,dzwonil najstarszy ze bedzie z kolega takze zrobie kotlety nie bede bawic sie w devolaye no chyba ze mi sie zachce :-p

To ja będe chyba w piątą testerką :) Fajnie że ktoś się przejmuje a nie jestem sama z sobą bo z M. ciągle się mijamy widujemy się w nocy lub wogóle :(

Smacznego Edytka :) moja córcia właśnie wstała zrobiłam jej dzisiaj barszczyk czerwony bo uwielbia i zaraz będziemy nakładać
i wcinać :)

To ja będe chyba w piątą testerką :) Fajnie że ktoś się przejmuje a nie jestem sama z sobą bo z M. ciągle się mijamy widujemy się w nocy lub wogóle :(

trzymam kiuki
moj mezus jakis czas jezdzil na nockach za kolege , mimo ze bylam w domku to malo go widywalam bo w nocy jezdzil a w dzien spal :sorry: ciezko tak jak sie nie widujecie

tak jak zawsze pobolewały mnie jajniki, ale to była góraaa 3 dni a dziś 6dc i mega mnie bolą, a jak dostalam okres to prawie wogóle nie bolały prze pierwsze 3 dni.. miała tak któras z Was?

reklama
Agapa ja bede testowac okolo 5-6 marzec moge z toba zatestowac troche wczesniej bo tez mam te testy dziesiatki, obiecalam sobie ze wczesniej przed @ nie testuje jednak znajac siebie nie wytrzymam tym bardziej ze testy leza w szufladzie wiec nie oszukujmy sie

Do góry