reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Edytka, dziękuję za odpowiedź! :*

No właśnie wydawało mi się, że jest tu z Wami jakaś kobitka, co też na PCOS cierpi... I chciałam zapytać, czy suplementowała się kwasem foliowym z inozytolem, np. Inofemem, bo to dość popularne ostatnio wśród dziewczyn.

Przepraszam, że tak zawracam głowę, kochana, ale mogłabyś dać link do tego wątku. Ja sierota jakaś chyba jestem, dopiero się zarejestrowałam i jeszcze się gubię, nie mogę znaleźć takiego tematu :/. Będę Ci bardzo wdzięczna, a dziewczyny proszę o wypowiedzi, jeśli mają doświadczenia w temacie zażywania takich preparatów ;).

Na tym watku dziewczyny maja pcos takze tam napewno udziela ci informacji na pytania co do kwasu foliowego ja caly czas biore ;-)
https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/kto-po-in-vitro-26936/index8296.html#post11420025

A ja dopiero po wszystkim. Tzn śniadanie, piesek, ubranie, makijaż i paznokcie - czerwonnne.

Zjadła by wiele a sama nie wiem na co się zdecydować. Ślinka mi cieknie już na samą myśl o jedzeniu.
Musze zebrać się do miasta. Spacerkiem. troszke słońca złapać jak jest. Tylko kawe musze sobie do pracy kupić no i coś na obiadek. Bryyy NOCKI :crazy:
Tylko butkipastnę.

Bo komplet testow mam w szafce przy lozku i robie je juz chyba rekreacyjnie a na bete trzeba isc a wlec sie z 3 latkiem do przychodni marne doswiadczenie hahahahha ale teraz musze isc bo do soboty oszaleje a jak zobacze jedna kreske to sie rozczaruje a tak bedzie pewnie

reklama
Do góry