reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
ja jakiś czas temu, jak jeszcze nie w głowie było mi drugie - myślałam, że wpadliśmy i poszłam na betę. Wynik miałam w tym samym dniu :blink:

Cześć Dziewczyny :)
I ja do Was dołączam. Wreszcie zdecydowałam się z moim M.na drugą dzidzie. Córcia ma 22 miesiące i najwyższa pora postarać się o rodzeństwo.

O widze ze kolejne dwie kreseczki wisza w powietrzu, trzymam kciuki za pozytywna bete.
U mnie dzis ewidetny poczatek drugiej fazy tzn szyjka zamknieta i sluz bialay i gesty, wczoraj bylo jeszcze tako nijako.
Czyli moge chyba uznac ze jezeli owulacja w ogole u mnie byla w tym cyklu to chyba wczoraj lub przedwczoraj.
My z moim mezem ostatnie 3 dni to ciche dni, jednak do seksu go zmusilam a tego mi rzadko odmawia.
Wiec byl co 2 dni mozna tak powiedziec i teraz pozostaje czekanie................

Mam nadzieje że mi też się uda tak jak wam bo przy poprzedniej dzidzi miałam problemy z zajściem a dokładnie brak owulacji :( Powodzenia dla wszystkich :)

Edyta, już czuj się zaproszona :-D

a dziekuje ,dziekuje :rofl2:

Cześć Dziewczyny :)
I ja do Was dołączam. Wreszcie zdecydowałam się z moim M.na drugą dzidzie. Córcia ma 22 miesiące i najwyższa pora postarać się o rodzeństwo.

witaj napisz cos o sobie tzn ile masz lat,lata skonczone kiedy masz termin @ ile sie staracie to Majdaczek wpisze cie na liste :tak:
O widze ze kolejne dwie kreseczki wisza w powietrzu, trzymam kciuki za pozytywna bete.
U mnie dzis ewidetny poczatek drugiej fazy tzn szyjka zamknieta i sluz bialay i gesty, wczoraj bylo jeszcze tako nijako.
Czyli moge chyba uznac ze jezeli owulacja w ogole u mnie byla w tym cyklu to chyba wczoraj lub przedwczoraj.
My z moim mezem ostatnie 3 dni to ciche dni, jednak do seksu go zmusilam a tego mi rzadko odmawia.
Wiec byl co 2 dni mozna tak powiedziec i teraz pozostaje czekanie................

to czekanie jest najgorsze ale blizej juz jak dalej powodzenia :tak:

reklama
Do góry