reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Jett przykro mi ze Cie to spotkalo ,powodzenia przy kolejnych starankach Aby szybko Sie udalo
Ewel schab nacieram kucharkiem I olejem pieke w ovenie Czas pieczenia zalezy Od jego wagi ,Pozniej Jak kroje pod skosem na nie za grube kawałki wkladam do garnka ,ten SOS co wyciekl podczas pieczenia wlewam do miesa ,zalewam woda ,dodaje listek,ziele ,trochę pieprzu duszę miesko na koniec dodaje chrzan i zageszczam maka ;-)
Kami miłego spacerku ,dotlenisz sie troszkę a tego tez potrzeba
Ewel schab nacieram kucharkiem I olejem pieke w ovenie Czas pieczenia zalezy Od jego wagi ,Pozniej Jak kroje pod skosem na nie za grube kawałki wkladam do garnka ,ten SOS co wyciekl podczas pieczenia wlewam do miesa ,zalewam woda ,dodaje listek,ziele ,trochę pieprzu duszę miesko na koniec dodaje chrzan i zageszczam maka ;-)
Kami miłego spacerku ,dotlenisz sie troszkę a tego tez potrzeba
jett94
Zaciekawiona BB
edyta01 dziękuję!
a ja ostatnio robiłam placki po cygańsku
a ja ostatnio robiłam placki po cygańsku
to tak jak ja ,już tyle tych porodow widzialam na żywo i jeszcze mnie ciągnie żeby w tv oglądać mój to mowi że jestem uzależnion jak on moze tak mowic to przecież cud narodzin cud życia eh ci faceci...Ja to ogladam wszystkie medyczno porodowe programy i maz krzyczy zawsze, bo on nie lubi hehe
reklama
O jak miło że ktoś z okolic; )
Kurcze dziewczyny wystraszylyscie mnie. ..
Byłam u dwóch ginekologów i jeden powiedział żeby zaczekać na@ i zrobić cytologie a drugi żeby zaczekać na @ bo to mogą być jakieś wahania hormonalne. Wiec czekam już na drugą @ która ma przyjść w marcu i lecę robić cytologie. .
No i teraz się bardzo martwię. .
Kurde no zawsze coś. .
Kurcze dziewczyny wystraszylyscie mnie. ..
Byłam u dwóch ginekologów i jeden powiedział żeby zaczekać na@ i zrobić cytologie a drugi żeby zaczekać na @ bo to mogą być jakieś wahania hormonalne. Wiec czekam już na drugą @ która ma przyjść w marcu i lecę robić cytologie. .
No i teraz się bardzo martwię. .
Kurde no zawsze coś. .