reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Jett przykro mi ze Cie to spotkalo ,powodzenia przy kolejnych starankach Aby szybko Sie udalo

Ewel schab nacieram kucharkiem I olejem pieke w ovenie Czas pieczenia zalezy Od jego wagi ,Pozniej Jak kroje pod skosem na nie za grube kawałki wkladam do garnka ,ten SOS co wyciekl podczas pieczenia wlewam do miesa ,zalewam woda ,dodaje listek,ziele ,trochę pieprzu duszę miesko na koniec dodaje chrzan i zageszczam maka ;-)

Kami miłego spacerku ,dotlenisz sie troszkę a tego tez potrzeba :tak:

Jett pewnie robisz placki ziemniaczane plus jakis sosik do tego czy jakos inaczej ? daj przepisa to skorzystam :-)

Olcia na diecie jestes ?

Ja to ogladam wszystkie medyczno porodowe programy i maz krzyczy zawsze, bo on nie lubi hehe
to tak jak ja ,już tyle tych porodow widzialam na żywo i jeszcze mnie ciągnie żeby w tv oglądać mój to mowi że jestem uzależnion jak on moze tak mowic to przecież cud narodzin cud życia eh ci faceci...

reklama
O jak miło że ktoś z okolic; )

Kurcze dziewczyny wystraszylyscie mnie. ..
Byłam u dwóch ginekologów i jeden powiedział żeby zaczekać na@ i zrobić cytologie a drugi żeby zaczekać na @ bo to mogą być jakieś wahania hormonalne. Wiec czekam już na drugą @ która ma przyjść w marcu i lecę robić cytologie. .
No i teraz się bardzo martwię. .

Kurde no zawsze coś. .

Do góry