reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

nusia ja ne mierzę nic więc trudno cokolwiek analizować... ale... jak już pisałam mam ciągnący ból w podbrzuszu, bolące piersi po bokach i jakby częściej chodzę do wc, ale nie wiem na ile ma nato wpływ luteina, którą biorę, mojqa podświadomość, a faktyczna ciąża. Jeśli nie byłabym na lutce to powiedziałabym , że na peweno jestem w ciąży bo takie dolegliwości na ponad tydzień przed @ zawsze oznaczały ciąże (wkońcu to moje 6 starania... więc wiem jak organizm reagował do tej pory ale nigdy nie byłam na luteinie...)

reklama
Ja jestem zla jakas i usilowalam sprzatnac mieszkanie, ale moj 10 m-ny synek tak zaczepial kota, a ten mimo ze mega lagodny to traktowal go jako mega towarzysza do zabawy i tak sie na nich wkurzalam, bo kot w zabawie to i ugryzie i udrapie. Teraz jestem z malym na dworzu i pobolewa podbrzusze i jakos mokro

Witajcie dziewczyny.
Zarejestrowałam się na forum, żeby się Was poradzić. Ja również - podobnie jak Wy - staram się o dziecko. Mam PCOS i nie jest łatwo, no ale grunt - to nie załamywać się. Czytałam ostatnio, że ponoć suplementacja pewnymi preparatami pomaga. Co Wy stosujecie, jak się wspomagacie? Czy jest w ogóle możliwe leczenie PCOS bez przyjmowania hormonów?

Nie wiem, może Wy macie takie zarobki, że dla Was stowka to mało. Dla mnie to spora kwota i nie uznaje tego, że on to bierze bez mojej wiedzy. A zdanie Natalii mnie nie interesuje, bo już niedawno napisałam, że sprawia tu niektórym dziewczynom przykrość swoimi postami...

Hej dziewczynki ale skrobiecie :) mnie się wczoraj zaczął ostatni semestr studiów :) kurcze poważnie to brzmi.
My sie przytulamy w tym miesiacu ale jakos stosujjemy najczesxiej wybierana metode antykoncepcji - stosunek przerywany :D tylko ze dwa razy było do końca wiec w cuda nie wierze. W ogóle jakąś taka ochotę mam ciągle ;/ może mój małżonek mi dosypuje coś do herbaty? :D wiec nie ma raczej co się stresować ze coś z tego wyjdzie :) chce trochę wyluzować :)

My mamy wspólne konto, dwie karty ale zakupy robimy razem. Tylko jakieś małe rzeczy osobno. Zawsze mamy przy sobie jakieś pieniądze ale zazwyczaj drobne :) poza tym prowadzimy taki bilans wydatków bo jakoś nas przeraził ostatnie wydatki i chcemy to skontrolować :)

Lux dla mnie 100 to dużo.

Ostatnia edycja:
reklama
Edyta właśnie o takie testy owu mi chodziło musze poszukać u nas czy są...
Lux może dostał.jakiś mandat i nie chcial Cię denerwować czy coś. A może na prezent jakiś dla Ciebie ta 100 przeznaczył... Nie wiem.

Do góry