Ewel prezent na walentynki dostałam, ale na to miał kasę schowana. Ja mu na każda wypłatę daje kasę i dostaje w ciągu miesiąca na co chce. I i nie wiem dlaczego aż taka kwotę wziął i nie powiedział. Mi już nawet nie chodzi o to, że to wziął, tylko o to, że kłamał, że była niższa wypłata :-/ po prostu przykro mi.
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Nagietkowa witaj na forum chyba jest watek poswiecony dziewczynom ktore maja pcos moze tam zapytaj ,u nas na wateczku chyba tez jest jakas dziewczyna ktora to ma takze moze ona ci odpowie a tak wogole to powodzenia
Lux ja nie mowie ze 100 to malo ,z tym ze tak jak juz pisalam moze twoj chce sprawic ci niespodzianke i nie chcial abys wiedziala o tym ??? a moze ma jakies problemy i nie chce cie martwic ? wiesz jak mowisz ze zakumplowal sie z jakimis tam pod sklepem to roznie moze byc najlepiej jak z nim pogadasz i sobie wszystko wyjasnicie .
Lux ja nie mowie ze 100 to malo ,z tym ze tak jak juz pisalam moze twoj chce sprawic ci niespodzianke i nie chcial abys wiedziala o tym ??? a moze ma jakies problemy i nie chce cie martwic ? wiesz jak mowisz ze zakumplowal sie z jakimis tam pod sklepem to roznie moze byc najlepiej jak z nim pogadasz i sobie wszystko wyjasnicie .
Edyta ja próbowałam to wyjaśnić, ale on się placze w zeznaniach. Więc potem stwierdziłam, że nie chce go słuchać. On wie, że ja dobrze gospodaruje kasa i temu to ja trzymam pieniądze. A z tym sklepem to ma już przykrocone. Chodzi, ale mniej.
Nagietkowa ja nie mam pojecia co do tego schorzenia moj problem to raczej ciaze biochemiczne, ja biore jedynie kwas foliowy i komplet witamin, poza tym mam zalecony duphaston w drugiej fazie cyklu przez 10 dni a jak beda 2 kreski to kontynuacja, ale czytalam na innych forach ze jakies ziola ojca sroki pomagaja niektorym i castangus cos takiego , nie wiem bo na sobie nie probowalam
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Mamy w maju komunię jego chrześniaczki. Wie, że odkładam kasę do koperty, że musimy kupić ubrania, ja muszę mieć na fryzjera, kosmetyczkę a takie rzeczy robi :-/ po prostu przykro mi jest i tyle.
to ja juz nie wiem ,rece opadaja
Kami jak tam betka ?
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Wlasnie Kami?