reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Ja mam dziś loty, byłam u koleżanki, potem u tesciowej :) tak fajnie mi się gadalo dziś z teściowa. Szkoda, że nie zawsze taka jest :( pewnie niedługo znów jej coś odbije.

reklama
Witajcie kochane. My id wczoraj zaczęliśmy starania, dziś dzień przerwy bo mój w delegacji i wraca jutro. Jadę zaraz do apteki kupić testy owulacujne. Jakie polecacie?

Witajcie kochane. My id wczoraj zaczęliśmy starania, dziś dzień przerwy bo mój w delegacji i wraca jutro. Jadę zaraz do apteki kupić testy owulacujne. Jakie polecacie?

My tez wczoraj dzialalismy i teraz co drugi dzien przytulanki beda a na kiedy masz termin @ ?

W walentynki jedliśmy w restauracji m.in. ostrygi i przegrzebki. Pierwszy raz próbowałam i muszę powiedzieć, że przegrzebki były super a ostrygi o dziwo zjadłam chociaż zawsze się tego bałam. Miałam wrażenie, ze jadłam mocno słonego maślaka.

Ja się z mężem też ciągle kłócę o sprzątanie. On co prawda też robi porządki ale wiecznie się mnie czepia, że czegoś tam nie zrobiłam i wszystko na jego głowie. A prawda jest taka, że np. nie umyłam wanny bo byłam zajęta odgruzowywaniem kuchni po jego gotowaniu. Ale tego to on już nie widzi. A jak kiedyś narobił w kuchni bałaganu i ja postanowiłam tego nie sprzątać żeby zobaczył, że to samo nie znika to mi awanturę zrobił, że jestem syfiarą bo nie przeszkadza siedzenie w takim syfie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Szlag mnie zaraz trafi! Przyszła eska na stary nr Tomka z banku, że ma 50 zł na minusie. Pytam się za co?! Karta nie była teraz używana, ja nawet po wypłacie zostawiłam kasę na koncie na prowadzenie konta! Niech mi weźmie jutro wolne i jedzie to wyjaśnić.

Szlag mnie zaraz trafi! Przyszła eska na stary nr Tomka z banku, że ma 50 zł na minusie. Pytam się za co?! Karta nie była teraz używana, ja nawet po wypłacie zostawiłam kasę na koncie na prowadzenie konta! Niech mi weźmie jutro wolne i jedzie to wyjaśnić.

Moze za prowadzenie konta plus za karte pobrali oplate a w jakim banku ma konto ?

Za prowadzenie konta biorą ostatniego każdego miesiąca, za kartę też i to jest 10 zł. A jest środek miesiąca i nagle 5 dych na minusie?! Szok.

reklama
Do góry