reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
tez mam w tym banku z mężęm wspólne konto i jakoś nie jestem z tego banku zadowolna,zawsze pobierają jakieś opłaty nie sa wysokie ale ciągle prowizje automatyczne masakra

Lux a nie placil karta gdzies pay passem? bo czasami za platnosci zblizeniowe nie jest kasa pobierana od razu szczegolnie w weekend

Nusia Kochana moja zostań tu! Laski, właśnie, że nie była używana karta od tygodnia. Stary próbuje załatwić na jutro wolne żeby jechać do banku to sprawdzić

Pamiętacie jak Wam pisałam, że mam koleżankę, która trzy lata walczyła o bobo? Marzyła o córce. Okazało się dziś, że to syn. A ona jest rozgoryczona, że nie dziewczynka. Zamiast się cieszyć, że w ogole jest w ciąży, to źle jej jest.

reklama
Dziewczyny przynosze złe wieści. Byłam na wizycie i pęcherzyki są za małe;( 8mm i 4.5 ;(((( nic z tego nie będzie w tym miesiącu . Dostałam Clo od 2-6 dc;((((

Balladynka jak u Ciebie ?

Do góry