reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Balladyna czulosc testu 25 mogl nie wyjsc we wczesnej ciazy takze musisz poczekac :tak:

Ja juz wywiesilam pranko i zdecydowalam ze dzisiaj na obiad beda krewetki z makaronem ryzowym do tego sos ostrygowy ,robi sie chwilke wiec przy garach stac nie bede :-p

dzięki Edytka za info :)
ja jeszcze nigdy w zyciu nie miałam w ustach owoców morza, no nie mogę się przekonać, nawet kęsa, tak jak flaków nie przełknęłam i żołądków hihi. Ja na obiad mam jeszcze gulasz z karkówki wczorajszy.

A skad sos ostrygowy? Jak wogole robisz?

kupuje gotowy ;-)

dzięki Edytka za info :)
ja jeszcze nigdy w zyciu nie miałam w ustach owoców morza, no nie mogę się przekonać, nawet kęsa, tak jak flaków nie przełknęłam i żołądków hihi. Ja na obiad mam jeszcze gulasz z karkówki wczorajszy.

Ja tez dlugo ne moglam sie przekonac ale przyszedl taki dzien ze maz mnie namowil i zjadlam krewetki teraz to sa moje ulubione owoce morza ,moje dzieci za nimi przepadaja a najbardziej najmlodszy ,homar to tzw niebo w gebie uwielbiam za to malze juz mi nie podchodza ,jedynie nie moge sie przelamac do slimakow ale moze kiedys sprobuje :-p

Balladyna tak mam 700 zł niezależnie od tego ile godzin chodzę :) bo często jest tak, że gdy któreś dziecko jest chore z nim siedzę, bo ono nie jest w szkole.

Madzionlina ja na swojego chłopa też miałam nerwa, wczoraj się pogryżliśmy i od słowa do słowa mi powiedział że ja to już wcale o niego nie dbam, nic mu nie piore, nie prasuje :szok::-D a faktem jest że on żelazka nie miał w ręku już od hohoho.. o praniu nie wspomnę, i często powtarza jak to ma dobrze ze mną. A Tu nagle zonk. Jakieś takie absurdalne pomysły mają, chyba dla zasady gadane. Uciekam, odezwę się jutro :-*

reklama
Do góry