reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Mi wyszedl test o czułości 10, 12dpo i tydzień przed @ ale 20 tez mi wtedy wyszła. A beta była 40
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
Lilolo
W piątek
Lilolo
Mierze się do założenia wątku listopadowek, ale jakoś tak się boje ze to za wcześnie i coś pójdzie nie tak [emoji53]
Wiec narazie siedzę z wami i wam tu smece [emoji6]
Wiec narazie siedzę z wami i wam tu smece [emoji6]
Lilolo
Lux,
Z bliźniakami też ładnie rosła. Ah co ma być to będzie. Nie mam na to wpływu. Zgraje leków biorę nic więcej zrobić nie jestem w stanie.
Z bliźniakami też ładnie rosła. Ah co ma być to będzie. Nie mam na to wpływu. Zgraje leków biorę nic więcej zrobić nie jestem w stanie.
reklama
balladyna
dzięki dziewczyny że o mnie myślicie :-) wczoraj miałam większą nadzieję, dzisiaj myślę że pewnie jutro przyjdzie, chociaż qrczaki czuję się inaczej! (albo to oczywiste wkręcanie). Z tym że ja nieobeznana z testami i robiłam test czułość 25 więc on chyba może nie być mega miarodajny dzień po terminie? drugi mam kupiony też 25, więc nie mam się co spieszyć.
Lux a płacą Ci stałą wypłatę nawet jak się zdarzają taki dni wolne niespodziewanie? To by było fajowe.
Kami podziwiam że tak mało wydajesz tygodniowo, ja to głownie w biedronce kupuję a i tak co wejdę to przeważnie 120 zł, minimum 2 razy w tygodniu :/
Lux a płacą Ci stałą wypłatę nawet jak się zdarzają taki dni wolne niespodziewanie? To by było fajowe.
Kami podziwiam że tak mało wydajesz tygodniowo, ja to głownie w biedronce kupuję a i tak co wejdę to przeważnie 120 zł, minimum 2 razy w tygodniu :/