reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
kami pisała na Kk że 1 cykl po clo sie udało. Któraś już brała?
Lux dziękuję :*:*
Lux dziękuję :*:*
zostane:-)Nusia Kochana moja zostań tu! Laski, właśnie, że nie była używana karta od tygodnia. Stary próbuje załatwić na jutro wolne żeby jechać do banku to sprawdzić
dziwna sytuacja z tą kartą skoro jest nie używana a kasa znika,oby udalo się T zalatwić wolne i szybko to wyjaśnić
przykro mi przytulam mocnoDziewczyny przynosze złe wieści. Byłam na wizycie i pęcherzyki są za małe;( 8mm i 4.5 ;(((( nic z tego nie będzie w tym miesiącu . Dostałam Clo od 2-6 dc;((((
Balladynka jak u Ciebie ?
ja to nie rozumie takiego podejscia,powinna się cieszyć że jej sie udało przecież płeć nie jest najważniejsza,tyle walczyla a teraz co nie jest zadowolona,szczęśliwa...Pamiętacie jak Wam pisałam, że mam koleżankę, która trzy lata walczyła o bobo? Marzyła o córce. Okazało się dziś, że to syn. A ona jest rozgoryczona, że nie dziewczynka. Zamiast się cieszyć, że w ogole jest w ciąży, to źle jej jest.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Robiłam dziś test owulacujny, to mój 12 dzień cyklu i dość się zdziwiłam bo wyszła ładna kreska a owulacje zawsze mam późno. Co myślicie? Kiedy może być owulacja ? FotoWrzut.pl - Darmowy hosting zdjęć
reklama
skaba1
sierpień'05 marzec'08
Hej hej! Kami narobiła mi ochoty na gołąbki, dzisiaj ją zaspokoiłam, a tu o owocach morza piszecie i teraz mam zachcioła na krewetki, a najchętniej to ślimaki, ale niestety nie umiem ich dobrze przyrządzić. A najśmieszniejsze to jest to że id dwóch tygodni jem na kolację panierowany serek camembert z żurawiną. Ciekawe kiedy mi zbrzydnie.