reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Lux, u nas podobnie. Mojego męża przenieśli, w styczniu nie pracował w ani jedną sobotę i niedzielę, zero nocek i wypłata dużo niższa :dry:
Ja w pracy do 16:30 więc obiad przygotowałam już wczoraj - pierś z kurczaka w marynacie z ziół na oliwie, kuskus i sałatka z pomidora, ogórka konserwowego i cebuli z octem winnym ;-)

reklama
Ewel tu nie dosyć, że w ogole zarobki słabe to na dodatek tak firmy kombinują. Tak się cieszyłam, że będzie około 2700 a tu dupa :-/ jestem tak zła, że wszystkiego mi się odechcialo. Dobrze, że ja mam pracę. To chociaż coś odkładamy co miesiąc.

Ollcia a te soboty dużo dają, no nie? U mojego to prawie 4 stowy więcej na wypłatę! Miał taka fajna stała fuche i ten koles wyjechał robić na drugi koniec Polski i dopiero jesienią wróci. Ładnie tam se dorabiał.

Witajcie po weekendowo.
Ja nadal z córeczką w domku, ale jutro mam nadzieję że już pójdzie do przedszkola. Próbuję coś popracować, bo Emi cyka na tablecie... najgorszy wypełniacz czasu z możliwych, ale jednocześnie najskuteczniejszy ;)
Ja ovczywiście już czuję że jestem w ciąży ;-) podbrzusze pobolewa, chyba częściej chodzę do wc i jakby piersi po bokach się odzywają... nie ma to jak dobre wkręcanie sobie hahaha no za tydzień się okaże... zresztą biorę luteinę i to może od niej tyle objawów już się zjawiło,. No nic pozostaje czekać :)
Miłego dnia dziewczynki :)

reklama
Ollcia, no jest żenada. Ja mieszkam w okolicach Poznania i mimo iż w samym Poznaniu zarobki są w miarę fajne to my tu mamy tragedię. Mój przynosi różnie, ma miesiące, że ma 2700 a ma takie, że ledwo 2200. Ja mam 700 zł jako niania pracuje. Porażka jest. Dobrze, że mamy naprawdę tanie mieszkanie wynajęte, bo musieliby nam pomagać moi rodzice. Zresztą oni i tak nam dużo pomogli :)

Do góry