reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dzień dobry

Weekend szybko zlecial ,sredniak dzisiaj w domku bo w szkole inset day ,staranka są w trakcie i mam nadzieje ze ten cykl bedzie szczęśliwy i w końcu sie uda ...

Wczoraj kupiliśmy 3 kg schabu ,tyle samo zegarek i 5 kg piersi z kurczaka takze zapas mam :-p a na obiad jeszcze nie wiem co zrobię bo jak Narazie mam lenia i nic mi sie nie chce

Jeja ile miecha, a mnie maz wkurzyl, bo ja od rana ogarnelam syna, obiad mu do pracy zrobilam, kanapki, mieszkanie ogarnelam, a on z laptopem od rana chodzi, do pracy na 13, a mi sie syn pod nogami paleta, zeby go chociaz czyms zajal. On mysli, ze jak jestem na urlopie macierzynskim to sie musze zajmowac wszystkim, a urlop macierzynski jest na opieke nad dzieckiem, a innymi obowiazkami powinnismy sie dzielic!!!

Ja co miesiąc kupuje 4-6 paczek fileta z biedry takich większych, 4-6 ćwiartek kurczaka i mam z nich kości na zupę, bo odkrawam ta górną cześć no i 3-5 paczek mielonego biorę. I z każdego miesiąca coś tam mięsa zostaje. Tak jak teraz :) w marcu będę musiała kupić tylko z 3 paczki mielonego, bo fileta i ćwiartek mam dużo i starcza na cały marzec :) czasem kupuje też zeberka, wołowinę czy łopatkę. Ale raczej w drobiu gustujemy :)

Cześć kobitki

U mnie dziś słoneczko i 8 stopni w cieniu.

Na obiad kopytka na mące grycznej z ziarnami lnu i sos śmietankowy z mięsa z indyka.

Miłego dnia

Madzia nie dziwie sie tobie ze sie wkurzasz ,mój pierworodny byl takim dzieckiem ze wszystko z nim musialam robić bo nie usiedzial ani chwili ,ciągle go musialam nosić nawet do toalety z nim chodziłam do tego byl takim placzkiem jakich malo ,dlatego na twoim miejscu posadzilabym malego na jego kolanach aby sie małym zajął ,wiesz my motorkow w d...pie nie mamy

reklama
Dzień dobry :)

My znów zakupy robimy raz w tygodniu wiec ciężko mi napisać
czego i ile idzie u nas ;] na pewno najwięcej wieprzowiny bo my za drobiem tak średnio przepadamy ;)

Tygodniowo na naszą trójkę wydaje po 150zl wiec nie jest źle.

Głowa mnie strasznie boli. No nic ogarniam łóżko i idę śniadanko robić [emoji14]

Miłego dnia [emoji295]

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Do góry