reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Madziolina do 15 wystarcza :) a od września szkola...ale licze ze będę juz w ciazy i na l4 i bede mogla sama go odbierac, pomagać w lekcjach itd :)

mój idzie od września do przedszkola i tez mam nadzieje ze do tego czasu uda mi się zajść i będę na L4:-) niechce się prosić potem teściowej żeby mi go zaprowadzałą i odbierała

Dzięki dziewczyny. Niestety tyle lat mnie to omijało to teraz pewnie ominie. I rzeczywiście wolałabym żeby @ jak najszybciej przyszła, bo niby racjonalnie na to patrzę i wiem, że szanse znikome, ale zawsze podskórnie jakaś iskierka nadziei niepotrzebnie się budzi.

w ogóle dziś nieodpoczełam do 14 szkoła o 15 w domu oczywiście goście,gromada dzieci hałasu,krzyku-a jutro już do pracy:-( ,ja już po @ i czekam na płodne ale w tym cyklu bardziej na luzie i niebedziemy tak szalec jak ostanio...co ma być to będzie niebede się nastawiać bo potem kolejne rozczarowanie i płacz..teraz będę miała dużo pracy to może niebede tak o tym myśleć i może się uda,z synusiem tez się poddałąm i odpuściłam i się udało od razu ale walka się toczyła 1.5roku ,ale czasami mam wrażenie że oszukuje sama siebie ze niebede myslec a niemoge się powstrzymać i się zadręczam czy się udało,czy będzie itp..
I u mnie jest odwrotnie niż u Lux-tesciowa ciągle kiedy drugie,kiedy wnuczka i tak wkołko ostatnio mnie wkurzyła ta gadka i jej powiedziałąm "że to nie jest tak hop-siup i coś powinna o tym wiedzieć" bo tez drugie poroniła i potem 11lat się starali o kolejne:szok:

reklama
Witajcie dziewczyny, nowe posty tak szybko przybywaja a ja wpadam co jakis czas i znowu nie jestem na bierzaco
Lux jak u ciebie z @ pojawila sie czy nie?
Ja w sumie niby powinnam byc juz w trakcie plodnych jednak takie nijakie sama nie wiem co jest, sluzu brak, wczoraj pobolewaly mnie jajniki wieczorem i tak sie astawilam ze dzis lub jutro bedzie owulka a tu nic jajniki przestaly, szyjka raz otwarta raz zamknieta oj czuje ze ten cykl bedzie bezowulacyjny.
Moja mala ostatni daje czadu budzi sie o 6 rani i chce sie bawic, w nocy tez potrafi sie z 2 razy obudzic, wzielam ja do lozka bo nie mam ochoty na nocne wstawanie, poza tym w dzien wszedzie jej pelnoraczkuje bardzo szybko i juz probuje sama stawiac pierwsze kroczki nie wspominajac ze kompletnie wszystko co w zasiegu jej reki bierze do buzi.
Z mezem od wczoraj ciche dni, mala sprzeczka wiec dzis i jutro a pewno przytulanka nie bedzie, no ale ja ten cykl wrzucam na straty bo w ogole nie obserwuje plodnych, no chcyba ze jeszcze przede mna

Do góry