reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Troche się tu naprodukowałyście ale znalazłam

Kami, - gratki, wielkie grati, beta ładnie rośnie więc już się chyba możesz cieszyć.

Miłych snów.

reklama
cześć dziewczyny :-*
ja miałam termin wczoraj, dzisiaj @ też nie ma, ale testowałam i negatywnie :(
pewnie jutro mnie @ dopadnie, kiedyś miałam cykle 31 dni / 28 , ale kilka ostatnich 29 więc termin tak właśnie sobie obrałam (wypadało wczoraj).
miłego poniedziałku

Hej dziewczyny :) pije kawkę i szykuje się. Synek juz w szkole.
Dzisiaj mam 16dc i po dwóch dniach wyższych temp dzisiaj spadek ;/ do temp podstawowych. Szyjka otwarta, śluzu mało wiec może bezowulacyjny cykl minie szykuje. ;/

Heeeeeeejo przesyłam Wam dużo pozytywnej energii. :-D

Balladyna jeszcze nic nie jest stracone póki nie ma @:-D

Anulka jak Ty to badasz Wrrr zazdroszczę.

Dzień doberek !

Już po pracowitym weekendzie, teraz pracowity tydzień na 14:00 mam do pracy a teraz się troszkę rozmarzyłam bo chciałabym pojechać na nasze pierwsze wspólne wakacje gdzieś w piękne miejsce np Grecja albo Chorwacja. Przeglądam oferty bo cena jest dosyć istotna bo nie mamy za dużo pieniążków... moja szkoła pochłania większość moich zarobków... dlatego im taniej tym lepiej. Polecacie jakieś biura, albo wycieczki? :-)

Dziś powinny przyjść testy owulacyjne i ciążowe, za 5 dni powinnam dostać @ już mnie cycki bolą wiec juz blisko

Dziś powinny przyjść

Mój humor jest do dupy! Nie dosyć, że u sąsiadów do góry był hałas to na dodatek dzwonił Tomek i mówił, że mają takie zmiany w grafikach, że nie będzie już takich wypłat :-/ zacznę od początku. Robił albo rano (od 8 do 20) albo nocki (od 22 do 8) no i soboty, i zbierał godziny i były ładne wypłaty. Czasem zdarzały się popołudniówki. Zdarzały się oczywiście słabe jak grudniowa. A teraz kierownik powiedział, że każdy z jego grupy choć raz w miesiącu musi mieć popołudniówkę. Co to oznacza? Otóż po po popołudniowce nie będzie mógł zrobić soboty a jeśli trafi mu się popołudniowka na nockach to straci dodatek nocny.

reklama
Lux właśnie praca gdzie jest rozliczana na godziny trochę jest nie pewna jeśli chodzi o wynagrodzenie...niestety. Może to przejściowe. Od nas wczoraj pojechały dziewczyny w domu pusto brakuje dziecka jak nic;)mój mąż zauważył że opieka nad dzieckiem jest bardzo pracochłonna i pow że jak pomyśli ile to pracy jest przy takim malenstwie to chce zapytać czy ja dam radę gdy będzie w pracy;)) Ale co mam nie dac he pewnie ze dam:)))
Lady a Ty jak wróciłas od babci? Jak samopoczucie?

Do góry