reklama
Ja mam jedna słabość-kosmetyki do ciała. Mam kilkanaście balsamów, olejkow i płynów do kąpieli o włosy też dbam. To kosztuje, ale mój nic nie mówi muszę też zawsze kilka butelek perfumów mieć w domu mam obecnie tylko dwa, bo dwa inne się skończyły, ale co dwa miesiące se jakiś kupuje więc znów się uzbiera.
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Witaj Kami a ogolnie jak sie czujesz ? masz juz jakies typowe objawy typu bol piersi czy mdlosci ?
my na to mieso wydalismy £45 takze nie duzo bo u nas np w tesco tacka z piersiami 200g kosztuje w granicach £5 a my kupujemy od rzeznika raz w tyg przyjezdza ciezarowka i sprzedaje po atrakcyjnych cenach bez marzy sklepowej dlatego opalca sie do niego jezdzic ;-)
Jolasia kopytka to bym zjadla ale nigdy sama ich nie robilam ,kiedys musze sie zebrac i zrobic.Za to robie pierogi z mieskiem i slaskie ogolnie uwielbiam wszystkie kluchy hihi
my na to mieso wydalismy £45 takze nie duzo bo u nas np w tesco tacka z piersiami 200g kosztuje w granicach £5 a my kupujemy od rzeznika raz w tyg przyjezdza ciezarowka i sprzedaje po atrakcyjnych cenach bez marzy sklepowej dlatego opalca sie do niego jezdzic ;-)
Jolasia kopytka to bym zjadla ale nigdy sama ich nie robilam ,kiedys musze sie zebrac i zrobic.Za to robie pierogi z mieskiem i slaskie ogolnie uwielbiam wszystkie kluchy hihi
Lilolo
Fanka BB :)
Ja tez lubie kosmetyki. Ale skończyłam z robieniem zapasów bo potem połowa mi się przeterminowala i mój się złościł, że zglupialam i kasę w czymś takim topie.
A wykończenie flakon dużego perfum zajmuje mi ponad 2 lata
Tylko ja kupuję sobie oryginały wiec kolo 450zl pryska przy takim zakupie.
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
A wykończenie flakon dużego perfum zajmuje mi ponad 2 lata
Tylko ja kupuję sobie oryginały wiec kolo 450zl pryska przy takim zakupie.
Lilolo
Edyta,
Hmm z objawów to ciągle zmęczenie sikanie i ciężkie piersi [emoji14]
No to za tyle mięsa to faktycznie nie duzo daliście. Zrób kochana kopytka to pyszne jedzonko ♥
Hmm z objawów to ciągle zmęczenie sikanie i ciężkie piersi [emoji14]
No to za tyle mięsa to faktycznie nie duzo daliście. Zrób kochana kopytka to pyszne jedzonko ♥
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Kami ktoregos dnia zrobie ,moze nawet w sobote jak moj bedzie w domku wtedy na spokojnie sobie bede robic bo nie lubie odrywac sie od roboty a przy moim malym tajfunie ciagle musze sprawdzac co robi
Kami mam podobnie wole kupic jedene konkretne i orinalne perfumy ktore mam bardzo dlugo i jeszcze nigdy mi sie nie przeterminowaly
Kami mam podobnie wole kupic jedene konkretne i orinalne perfumy ktore mam bardzo dlugo i jeszcze nigdy mi sie nie przeterminowaly
madziolina_p
Dziewczyny, a ktora teraz testuje?
Wiece, ze ja nie mam zadnych objawow???
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Dziewczyny, a ktora teraz testuje?
Kami tez nie miala a tu taka niespodzianka hihi trzymam kciuki &&&& ja testuje dopiero za dwa tygodnie o ile cykl mi sie nie spierniczy tak jak poprzedni