reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja mam jedna słabość-kosmetyki do ciała. Mam kilkanaście balsamów, olejkow i płynów do kąpieli :D o włosy też dbam. To kosztuje, ale mój nic nie mówi :) muszę też zawsze kilka butelek perfumów mieć w domu :) mam obecnie tylko dwa, bo dwa inne się skończyły, ale co dwa miesiące se jakiś kupuje :D więc znów się uzbiera.

Witaj Kami a ogolnie jak sie czujesz ? masz juz jakies typowe objawy typu bol piersi czy mdlosci ?

my na to mieso wydalismy £45 takze nie duzo bo u nas np w tesco tacka z piersiami 200g kosztuje w granicach £5 a my kupujemy od rzeznika raz w tyg przyjezdza ciezarowka i sprzedaje po atrakcyjnych cenach bez marzy sklepowej dlatego opalca sie do niego jezdzic ;-)

Jolasia kopytka to bym zjadla ale nigdy sama ich nie robilam ,kiedys musze sie zebrac i zrobic.Za to robie pierogi z mieskiem i slaskie ogolnie uwielbiam wszystkie kluchy hihi

Ja tez lubie kosmetyki. Ale skończyłam z robieniem zapasów bo potem połowa mi się przeterminowala i mój się złościł, że zglupialam i kasę w czymś takim topie.

A wykończenie flakon dużego perfum zajmuje mi ponad 2 lata :)
Tylko ja kupuję sobie oryginały wiec kolo 450zl pryska przy takim zakupie.

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Edyta,

Hmm z objawów to ciągle zmęczenie sikanie i ciężkie piersi [emoji14]

No to za tyle mięsa to faktycznie nie duzo daliście. Zrób kochana kopytka to pyszne jedzonko ♥

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Ja kupuje perfumy z reguły z avonu, ale biorę te droższe, czasami jak mam większą gotówkę to se kupię taki za 400 zł w perfumerii. Boże jakie one są mega trwałe.

Kami ktoregos dnia zrobie ,moze nawet w sobote jak moj bedzie w domku wtedy na spokojnie sobie bede robic bo nie lubie odrywac sie od roboty a przy moim malym tajfunie ciagle musze sprawdzac co robi :-D

Kami mam podobnie wole kupic jedene konkretne i orinalne perfumy ktore mam bardzo dlugo i jeszcze nigdy mi sie nie przeterminowaly :rofl2:

Np moja przyjaciółka, która siedzi w De to kupuje sobie zapasy filetow gdy do Pl przyjeżdża. Bo w De nie dosyć, że kurak drogi to te filety małe.

reklama
Do góry