reklama
agnieszkak2
Fanka BB :)
84 hihi ale latka leca juz po 30 a niedawno 18 była
edyta01
Czekamy na czwarty cud
agnieszka trzymam kciuki za postanowienie noworoczne,ja rzucilam palenie w 2008 roku ,bylo ciezko ale dalam rade ,trzeba miec duzo samozaparcia aby wytrwac ,trzymam kciuki &&&&&
co do wieku ja pod koniec roku skonczylam 31 ;-)
co do wieku ja pod koniec roku skonczylam 31 ;-)
agnieszkak2
ja z paleniem głupio zrobiłam bo po trzech latach od urodzenia synka wrocilam do tego nałogu 4 lata nie paliłam i cos mi odwaliło to przez te wesela co były co tydzień dałam sie namówić a teraz pokutuj ale musze rzucic nawet ze wzgledu na kase wczesniej było nam trudno rzucic bo tato palil w domu i jak sie nie miało to do niego ale jemu sie udało 3 miechy nie pali i gania nas teraz no i moje dziecko prosi takze zrobie to dla Synka najbardziej
Do 18. Gadalam z szefowa i w tym tyg zamiast jeszcze 2 dni bede chyba siedziec do soboty czyli 3. A mi sieee tak nie chceeee...masakra.Karla, do której dziś siedzisz w sklepie Kochana?
Trzymam kciuki za noworoczne postanowienia. Ja przestalam je robic bo najzwyczajniej w swiecie nie potrafie ich dotrzymacmy co do piwa to wekendowo bo jezdze samochodem na tygodniu jak przestane palic to od razu kawa pojdzie w odstawke wlasnie mam w paczce ostatnia fajke wiec prosze trzymajcie kciuki zreszta moj bedzie po poludniu kolo 17 a nie mam karty przy sobie wiec i tak nie kupie
ja sobie zrobilam postanowienia noworoczne jedno to dzidzius drugie rzucenie palenia no i praca
Ja w walentynki skoncze 25jeżeli mogę sie Was zapytać po ile latek Macie ?? ja w tym roku w sierpniu skończe 31 lat
agnieszkak2
ile masz do niechcianej @??
edyta01
Czekamy na czwarty cud
yesenia trzymam kciuki aby @ nie zawitala przez najblizesze 9 miesiecy,ale powiem wam z wlasnego doswiadczenia ze bedac w ciazy mialam @ tzn to nie byla miesiaczka ale wtedy o tym nie wiedzialam to bylo krwawienie a ciaza byla
Lux ja tez po wszystkim myje sie dopiero nastepnego dnia no chyba ze staranka sa rano wiec oczywiste ze tego samego tylko wieczorkiem
Lux ja tez po wszystkim myje sie dopiero nastepnego dnia no chyba ze staranka sa rano wiec oczywiste ze tego samego tylko wieczorkiem
reklama
Pytanie do dziewczyn, które są tak jak ja w drugiej fazie cyklu: czy lecą z Was takie gluty z pochwy? Ja mam totalną powódź! Jak nie rzadka wydzielina to gęsta. I tak na zmianę.
Ja mam non stop uplawy wiec ze mnie caly czas leci :/