reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
agnieszka trzymam kciuki za postanowienie noworoczne,ja rzucilam palenie w 2008 roku ,bylo ciezko ale dalam rade ,trzeba miec duzo samozaparcia aby wytrwac ,trzymam kciuki &&&&&
co do wieku ja pod koniec roku skonczylam 31 ;-)

ja z paleniem głupio zrobiłam bo po trzech latach od urodzenia synka wrocilam do tego nałogu 4 lata nie paliłam i cos mi odwaliło to przez te wesela co były co tydzień dałam sie namówić a teraz pokutuj ale musze rzucic nawet ze wzgledu na kase wczesniej było nam trudno rzucic bo tato palil w domu i jak sie nie miało to do niego ale jemu sie udało 3 miechy nie pali i gania nas teraz no i moje dziecko prosi takze zrobie to dla Synka najbardziej

Pytanie do dziewczyn, które są tak jak ja w drugiej fazie cyklu: czy lecą z Was takie gluty z pochwy? Ja mam totalną powódź! Jak nie rzadka wydzielina to gęsta. I tak na zmianę.

Karla, do której dziś siedzisz w sklepie Kochana?
Do 18. Gadalam z szefowa i w tym tyg zamiast jeszcze 2 dni bede chyba siedziec do soboty czyli 3. A mi sieee tak nie chceeee...masakra.

my co do piwa to wekendowo bo jezdze samochodem na tygodniu jak przestane palic to od razu kawa pojdzie w odstawke wlasnie mam w paczce ostatnia fajke wiec prosze trzymajcie kciuki :tak: zreszta moj bedzie po poludniu kolo 17 a nie mam karty przy sobie wiec i tak nie kupie
ja sobie zrobilam postanowienia noworoczne jedno to dzidzius drugie rzucenie palenia no i praca
Trzymam kciuki za noworoczne postanowienia. Ja przestalam je robic bo najzwyczajniej w swiecie nie potrafie ich dotrzymac:)

jeżeli mogę sie Was zapytać po ile latek Macie ?? ja w tym roku w sierpniu skończe 31 lat
Ja w walentynki skoncze 25:)

yesenia trzymam kciuki aby @ nie zawitala przez najblizesze 9 miesiecy,ale powiem wam z wlasnego doswiadczenia ze bedac w ciazy mialam @ tzn to nie byla miesiaczka ale wtedy o tym nie wiedzialam to bylo krwawienie a ciaza byla :tak:

Lux ja tez po wszystkim myje sie dopiero nastepnego dnia no chyba ze staranka sa rano wiec oczywiste ze tego samego tylko wieczorkiem :-D

reklama
Do góry