reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Witam Was po przerwie świątecznej :) nadrobić nie mam szans bo produkcja postów idzie Wam zbyt dobrze ;)
Bałam się tych świąt, a ostatecznie nie było tak źle :)
Yesenia testy u mnie zawsze wychodziły dosyć późno więc kciukam &&&&
agnieszka ja w tym roku kończę 32 lata
Ja odebrałam już wszystkie wyniki i oczywiście jestm zdrowa jak koń , więc nie wiadomo, dlaczego tak się dzieje...
w piątek wieczorem mam wizytę i pewnie dostanę zielone światło i jakieś recepty na leki (tak przynajmniej mówiła na ostatniej wizycie)
I od następnego cyklu ruszam do boju. Do nie dawna myślałam że nie dam jeszcze rady, ale teraz czuję że to dobry moment. Nie wiem tylko czy faktycznie wziąć zestaw clexane, acard i steryd, czy bez sterydu.... wyniki wszystkie mam w normie więc sama nie wiem... lekarka powiedziała że nie zaleca , ale jak będę przez to spokojniejsza to jak najbardziej przepisze.

reklama
ja miałam upławy przed ciaza i to duze urodziłam i jak reka odjal czasem sie zastanawiam czy nie za mało tego mam ale wiesiołka juz przerabiałam kiedys i nic nie wyszło z tego

Karla fajna data urodzenia :-)

Ja czasami mam sporo uplawow przed nastepna @ ale to nie regula ,bo niekiedy jest sucho,jedynie co to sluzu plodnego mam zawsze sporo :-p

Ja we wrześniu 27 będę miała. Ja mam wrażenie, że upławy mam codziennie. Nie ma dnia żebym bez wkładki chodziła. Choć i tak najgorszy jest dla mnie ból piersi w drugiej połowie cyklu. Robią się duże i bardzo twarde. A sutki strasznie wrażliwe.

jak tam u Was afera z przychodniami moja zamknieta i teraz nie wiem czy czekac czy sie przepisywac chodz nie mam narazie potrzeby isc ale chodzi o dziecko i jego karte

Lux a ktory masz dzien cyklu?Myslalam ze razem zaczynalysmy cykl,ale chyba cosik pomylilam

Ostatnia edycja:
reklama
agnieszka to co sie dzieje z przychodniami i z tym nfz w pl to jakas masakra jest ,ciesze sie ze nie mieszkam w pl i nie musze znosic tego na codzien ,tylko szkoda mi obywateli bo placa spora kase na nfz a nic z tego nie maja tylko ciagle problemy :sorry:

Do góry