Ja tez cala zmarznieta. Dojechalam juz do pracy , ale narazie siedze w kurtce i odpalilam na fulll grzalke otwieram o 10 wiec moge sobie troche posiedziec.Karla, trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Mnie w ciąży bardzo bolał brzuch w terminie kiedy miałam dostać @ i kilka dni dni. Wiecie jak zmarzlam? Głupia zima!
Chcialabym tak umiec zaczarowacale ziiiiiiiiiiiiiimno wrocilam palce u nóg mi opadna zaraz
Karla bo w tym miesiącu protest trzeba zrobic anty małpowy i wnastepnym wogóle na tym watku może któraś umie czarowac;-) ide kawke robic i śniadanie
Ja leze z girkami do gory ok. 5-8min a potem ide tylko lekko podetrzec to co wylatuje zakladam majtki z wkladka i spac. A kapie sie rano.Laski, czy Wy po seksie zostawiacie w sobie na długo spermę? Bo ja tak, żeby dać plemnikom większe szanse. Myje się później.
Trzymam mocnooo kciuki &&&& wczoraj moglobyc jeszcze za wczesnie.Witam!
Kochane trzymajcie kciuki. Dziś jest 27 dzień cyklu ,ostatnie cykle miałam 26 dniowe. Jak dziś nie przyjdzie wredna @ to będę miała cień nadziei. Martwi mnie tylko ten wczorajszy negatywny test... no i brzuch pobolewa jak na @