reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Karla, trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Mnie w ciąży bardzo bolał brzuch w terminie kiedy miałam dostać @ i kilka dni dni. Wiecie jak zmarzlam? Głupia zima!
Ja tez cala zmarznieta. Dojechalam juz do pracy , ale narazie siedze w kurtce i odpalilam na fulll grzalke otwieram o 10 wiec moge sobie troche posiedziec.
ale ziiiiiiiiiiiiiimno wrocilam palce u nóg mi opadna zaraz :szok:
Karla bo w tym miesiącu protest trzeba zrobic anty małpowy:tak: i wnastepnym wogóle na tym watku :tak:może któraś umie czarowac;-) ide kawke robic i śniadanie
Chcialabym tak umiec zaczarowac:)

Laski, czy Wy po seksie zostawiacie w sobie na długo spermę? Bo ja tak, żeby dać plemnikom większe szanse. Myje się później.
Ja leze z girkami do gory ok. 5-8min a potem ide tylko lekko podetrzec to co wylatuje zakladam majtki z wkladka i spac. A kapie sie rano.

Witam!

Kochane trzymajcie kciuki. Dziś jest 27 dzień cyklu ,ostatnie cykle miałam 26 dniowe. Jak dziś nie przyjdzie wredna @ to będę miała cień nadziei. Martwi mnie tylko ten wczorajszy negatywny test... no i brzuch pobolewa jak na @
Trzymam mocnooo kciuki &&&& wczoraj moglobyc jeszcze za wczesnie.

reklama
Witam się od rana :)

Cześć, Joanka :)

Agnes, głowa do góry :) a dlaczego się zwolniła? poszła na L4 czy po prostu zrezygnowała z pracy? Nikogo za nią nie zatrudnią?

Yesenia,
trzymam kciuki :)

Czesc Kobietki.

Ja juz w pracy ale chwila przerwy chociaz pewnie bedzie jak i wczoraj napisalam ze mam nadzieje ze tak bedzie do konca I nie uplynely 3 minuty i moj wolny czas sie skonczyl :) u mnie tez dzisiaj strasznie zimno.Takze jak tylko wroce to obowiazkowo goraca kapiel :)

Agnes to nie sprawiedliwe, pracodawcy dokladaja obowiazkow tylko szkoda ze do wyplat rowniez nie dokladaja.

Yesenia trzymam kciuki mocno.

my co do piwa to wekendowo bo jezdze samochodem na tygodniu jak przestane palic to od razu kawa pojdzie w odstawke wlasnie mam w paczce ostatnia fajke wiec prosze trzymajcie kciuki :tak: zreszta moj bedzie po poludniu kolo 17 a nie mam karty przy sobie wiec i tak nie kupie
ja sobie zrobilam postanowienia noworoczne jedno to dzidzius drugie rzucenie palenia no i praca

Agnieszkak to trzymamy kciuki za spelnienie postanowien noworocznych :tak:
Ja rzadko pije alkohol czasem z mezem jakies winko :tak: palic nie pale.Jedyne moje uzaleznienie to kawa :tak:

reklama
Cześć Dziewczyny :)

Ja już na nogach od 6.45, ale tyle dobrze, że wychodzić na ten mróz nie muszę. Oj nie zazdroszczę Wam.

yesenia
mi też pierwszy test wyszedł negatywny w dniu spodziewanej @ a cykle miałam regularne i owu na pewno była wtedy kiedy miała być :) po prostu jakiś mniej czuły był ten test ;-) więc kciuki zaciśnięte.

Ja nie palę i całe szczęście, bo bym zbankrutowała :p kawa czasem i to słabiutka z mlekiem, alkoholu nie piję od prawie 2 lat (najpierw staranka, potem ciąża, potem karmienie aż do teraz).

Do góry