reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Laski, czy Wy po seksie zostawiacie w sobie na długo spermę? Bo ja tak, żeby dać plemnikom większe szanse. Myje się później.
Ja ide zaraz spac wiec zostaja w domku na noc;-) co myslicie na temat macy tabletek ja kiedys mojemu kupiłam ale je brał w kratke teraz go przypilnuje z nimi bo dawno zaprzestał je brac

Na sylwestra była zapiekanka. Rybę drugi dzień jemy dzisiaj. Na szparagi to chyba już nie sezon. Zupę chcę i drugie danie ugotować, żeby na kilka dni było. Dopiero 3 tyg na nowym mieszkaniu jesteśmy i jak na razie gotowalismy obiad raz :p przeważnie to L robi drugie, ja zupy, kompoty, sałatki.

Ja się zawsze do tej pory wycieralam szybko (jak nie kończył w środku), a jak kończył to szłam się umyć. Niezbyt lubię jak mi tam cieknie i mokro. Swoje soki też wycieram. Pewnie będę musiała nawyk zmienić, ale pewnie mało konfortowe dla mnie to będzie.

jeju ja to zaraz na brudasa wyjde:-D tez sie wycieram jak wylatuje ale to co ma w srodku zostac to i tak zostanie tylko nie ide kapieli brac bo sie wypłucze;-) ja jestem taka ze wole kapac sie z rana nawet w zimie bo spie pod gruba koldra taki zmarzluch ze mnie w nocy:tak:

Co do leków to ja mojemu każe brać folik. Ja od koleżanki właśnie słyszałam, że gdy ona przestała zaraz po seksie się wycierac to zaszla. I Wam powiem, że rok temu w styczniu to mi to pomogło :) a co do jedzenia to mam dziś spaghetti na obiad.

ja jeszcze nie wiem mam kurczaka moze cos z niego zrobie :) ja sie zastanawiam czy nie kupic witamin na poprawe takie dla starajacych sie dla mnie i dla mojego

Witam!

Kochane trzymajcie kciuki. Dziś jest 27 dzień cyklu ,ostatnie cykle miałam 26 dniowe. Jak dziś nie przyjdzie wredna @ to będę miała cień nadziei. Martwi mnie tylko ten wczorajszy negatywny test... no i brzuch pobolewa jak na @

Witam!

Kochane trzymajcie kciuki. Dziś jest 27 dzień cyklu ,ostatnie cykle miałam 26 dniowe. Jak dziś nie przyjdzie wredna @ to będę miała cień nadziei. Martwi mnie tylko ten wczorajszy negatywny test... no i brzuch pobolewa jak na @
trzymam mocno &&&&&&&&& a co do testu to dziewczyny na innym watku kiedys mówiły ze test może wyjsc nawet tydzien po spodziewanej @ bo to zalezy kiedy owu była mowia ze najlepiej to 14 dni po owu robic ja z matim zrobilam jeden wyszedł negatyw gdy mi sie spozniał 3 dni kolejny i juz ladne kreseczki takze &&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
ja jak sie nie uda w tym to zaczne myslec wlasnie nad suplementami tez napewno wiesiołek i rzucę kawke zadnego piwka nawet na weekend i te cholerne fajki wiem że to nie odpowiedzialne ale cóż głupi nałóg wkońcu juz taka młoda nie jestem więc trzeba wziasc sie za siebie i za mojego bo wiem ze te uzuwki jak kawa i fajki moga nam zaszkadzac gorzej ze stresem bedzie bo jak sie cos dzieje to ja strasznie przezywam...a Wy palicie??

Do góry