reklama
agnieszkak2
Fanka BB :)
Ja ide zaraz spac wiec zostaja w domku na noc;-) co myslicie na temat macy tabletek ja kiedys mojemu kupiłam ale je brał w kratke teraz go przypilnuje z nimi bo dawno zaprzestał je bracLaski, czy Wy po seksie zostawiacie w sobie na długo spermę? Bo ja tak, żeby dać plemnikom większe szanse. Myje się później.
Na sylwestra była zapiekanka. Rybę drugi dzień jemy dzisiaj. Na szparagi to chyba już nie sezon. Zupę chcę i drugie danie ugotować, żeby na kilka dni było. Dopiero 3 tyg na nowym mieszkaniu jesteśmy i jak na razie gotowalismy obiad raz przeważnie to L robi drugie, ja zupy, kompoty, sałatki.
Ja się zawsze do tej pory wycieralam szybko (jak nie kończył w środku), a jak kończył to szłam się umyć. Niezbyt lubię jak mi tam cieknie i mokro. Swoje soki też wycieram. Pewnie będę musiała nawyk zmienić, ale pewnie mało konfortowe dla mnie to będzie.
Ja się zawsze do tej pory wycieralam szybko (jak nie kończył w środku), a jak kończył to szłam się umyć. Niezbyt lubię jak mi tam cieknie i mokro. Swoje soki też wycieram. Pewnie będę musiała nawyk zmienić, ale pewnie mało konfortowe dla mnie to będzie.
agnieszkak2
jeju ja to zaraz na brudasa wyjde tez sie wycieram jak wylatuje ale to co ma w srodku zostac to i tak zostanie tylko nie ide kapieli brac bo sie wypłucze;-) ja jestem taka ze wole kapac sie z rana nawet w zimie bo spie pod gruba koldra taki zmarzluch ze mnie w nocy
Co do leków to ja mojemu każe brać folik. Ja od koleżanki właśnie słyszałam, że gdy ona przestała zaraz po seksie się wycierac to zaszla. I Wam powiem, że rok temu w styczniu to mi to pomogło a co do jedzenia to mam dziś spaghetti na obiad.
agnieszkak2
ja jeszcze nie wiem mam kurczaka moze cos z niego zrobie ja sie zastanawiam czy nie kupic witamin na poprawe takie dla starajacych sie dla mnie i dla mojego
Witam!
Kochane trzymajcie kciuki. Dziś jest 27 dzień cyklu ,ostatnie cykle miałam 26 dniowe. Jak dziś nie przyjdzie wredna @ to będę miała cień nadziei. Martwi mnie tylko ten wczorajszy negatywny test... no i brzuch pobolewa jak na @
Kochane trzymajcie kciuki. Dziś jest 27 dzień cyklu ,ostatnie cykle miałam 26 dniowe. Jak dziś nie przyjdzie wredna @ to będę miała cień nadziei. Martwi mnie tylko ten wczorajszy negatywny test... no i brzuch pobolewa jak na @
agnieszkak2
trzymam mocno &&&&&&&&& a co do testu to dziewczyny na innym watku kiedys mówiły ze test może wyjsc nawet tydzien po spodziewanej @ bo to zalezy kiedy owu była mowia ze najlepiej to 14 dni po owu robic ja z matim zrobilam jeden wyszedł negatyw gdy mi sie spozniał 3 dni kolejny i juz ladne kreseczki takze &&&&&&&&&&&&&&&&&Witam!
reklama
agnieszkak2
ja jak sie nie uda w tym to zaczne myslec wlasnie nad suplementami tez napewno wiesiołek i rzucę kawke zadnego piwka nawet na weekend i te cholerne fajki wiem że to nie odpowiedzialne ale cóż głupi nałóg wkońcu juz taka młoda nie jestem więc trzeba wziasc sie za siebie i za mojego bo wiem ze te uzuwki jak kawa i fajki moga nam zaszkadzac gorzej ze stresem bedzie bo jak sie cos dzieje to ja strasznie przezywam...a Wy palicie??