reklama
jak tam u Was afera z przychodniami moja zamknieta i teraz nie wiem czy czekac czy sie przepisywac chodz nie mam narazie potrzeby isc ale chodzi o dziecko i jego karte
A co to za afera z przychodniami? Ja nic nie slyszalam.
agnieszkak2
Fanka BB :)
mi naprawde szkoda tych osób ktore teraz musza isc na drugi koniec miasta do czynnej przychodni bo wszystkie z jednej strony miasta sa nieczynne sa tak jakby po srodku i na drugim koncu masakra szkoda bo mamy fajna rodzinna i znała nas na wylot a teraz szukaj ale mam nadzieje ze sie to unormuje
Karla niektore przychodnie nie podpisały na ten rok umow z nfz tak wiec pacjentów nie moga przyjmować ja ich rozumiem tez lekarzy bo tez dla nich jest niekorzystne ale nfz powinno byc po stronie nas pacjentów a nie kłody kłaść w końcu za cos płacimy co miesiac
Karla niektore przychodnie nie podpisały na ten rok umow z nfz tak wiec pacjentów nie moga przyjmować ja ich rozumiem tez lekarzy bo tez dla nich jest niekorzystne ale nfz powinno byc po stronie nas pacjentów a nie kłody kłaść w końcu za cos płacimy co miesiac
Ostatnia edycja:
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edyta a Ty gdzie mieszkasz?
Mieszkam w UK juz kilka lat i ciesze sie ze wyemigrowalam bo w pl nie da sie zyc ,jakis czas temu myslalam ze bede chciala wracac.... ale szczerze powiem nie wyobrazam sobie powrotu do kraju
Yesenia mam nadzieje że ty nam rozpoczniesz ten rok pozytywnie; )
Mi lekarz od razu powiedział że jak chce zdrowe dziecko to kawę trzeba odstawić. I tak też zrobiłam; ) a potem się pochorowalam i już tylko zdrowe odżywianie mi zostało; )
Mi lekarz od razu powiedział że jak chce zdrowe dziecko to kawę trzeba odstawić. I tak też zrobiłam; ) a potem się pochorowalam i już tylko zdrowe odżywianie mi zostało; )
Edyta no ja tez nie planuje wracac do pl ale powiem Ci ze jest wiele takich osob ktore wyjezdzaja i po jakims czasie chca wracac spowrotem chyba zalezy od osoby i tego na jakich ludzi i prace sie trafi.
Ostatnia edycja:
edyta01
Czekamy na czwarty cud
enej tak naprawde czy to kawa czy herbata moze zaszkodzic , tyle jest tej chemii w jedzeniu ,producenci oszukuja bo w dzisiejszych czasach liczy sie tylko kasa ,to czy dziecko bedzie chorowac czy urodzi sie z wadami w duzej mierze zalezy od genow od tego jakie mamy sklonnosci,mozna zdrowo sie odzywiac i miec chore dziecko ile jest wiesci ze swiata ze pijana matka urodzila,nie dbala o siebie ,zle sie odzywiala a dziecko zdrowe
Karla na innym watku byla dziewczyna co cole pila codziennie i dziecko zdrowe urodzila takze nie ma reguly na to ;-)
Aschlee a ty gdzie mieszkasz ?
Karla na innym watku byla dziewczyna co cole pila codziennie i dziecko zdrowe urodzila takze nie ma reguly na to ;-)
Aschlee a ty gdzie mieszkasz ?
reklama
Edyta masz całkowitą rację. Jednak ja wolę dmuchać na zimne. Moi rodzice mają gospodarstwo rolno-hodowlane wiec ja w sumie rzadko kupuję te produkty które są najbardziej przetworzone. Nawet herbaty ziołowe to moja siostra robi sama i pracuje jako technolog żywności a ja jestem kierownikiem w restauracji z domową kuchnią polską. Więc tu też zwracam uwagę na towary i dostawców. Bo wiadomo nic nie smakuje tak dobrze jak u mamy