reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
mi naprawde szkoda tych osób ktore teraz musza isc na drugi koniec miasta do czynnej przychodni bo wszystkie z jednej strony miasta sa nieczynne sa tak jakby po srodku i na drugim koncu masakra szkoda bo mamy fajna rodzinna i znała nas na wylot a teraz szukaj ale mam nadzieje ze sie to unormuje
Karla niektore przychodnie nie podpisały na ten rok umow z nfz tak wiec pacjentów nie moga przyjmować ja ich rozumiem tez lekarzy bo tez dla nich jest niekorzystne ale nfz powinno byc po stronie nas pacjentów a nie kłody kłaść w końcu za cos płacimy co miesiac

Ostatnia edycja:
Yesenia mam nadzieje że ty nam rozpoczniesz ten rok pozytywnie; )

Mi lekarz od razu powiedział że jak chce zdrowe dziecko to kawę trzeba odstawić. I tak też zrobiłam; ) a potem się pochorowalam i już tylko zdrowe odżywianie mi zostało; )

Edyta no ja tez nie planuje wracac do pl ale powiem Ci ze jest wiele takich osob ktore wyjezdzaja i po jakims czasie chca wracac spowrotem:tak: chyba zalezy od osoby i tego na jakich ludzi i prace sie trafi.

Ostatnia edycja:
enej tak naprawde czy to kawa czy herbata moze zaszkodzic , tyle jest tej chemii w jedzeniu ,producenci oszukuja bo w dzisiejszych czasach liczy sie tylko kasa ,to czy dziecko bedzie chorowac czy urodzi sie z wadami w duzej mierze zalezy od genow od tego jakie mamy sklonnosci,mozna zdrowo sie odzywiac i miec chore dziecko ile jest wiesci ze swiata ze pijana matka urodzila,nie dbala o siebie ,zle sie odzywiala a dziecko zdrowe :tak:

Karla na innym watku byla dziewczyna co cole pila codziennie i dziecko zdrowe urodzila takze nie ma reguly na to ;-)

Aschlee a ty gdzie mieszkasz ?

reklama
Edyta masz całkowitą rację. Jednak ja wolę dmuchać na zimne. Moi rodzice mają gospodarstwo rolno-hodowlane wiec ja w sumie rzadko kupuję te produkty które są najbardziej przetworzone. Nawet herbaty ziołowe to moja siostra robi sama i pracuje jako technolog żywności a ja jestem kierownikiem w restauracji z domową kuchnią polską. Więc tu też zwracam uwagę na towary i dostawców. Bo wiadomo nic nie smakuje tak dobrze jak u mamy;)

Do góry