reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Do domku, a potem do nic na 19-ta na nocke :) za tydzien na 4 rano i wyprawic do szkoly i potem po 13-tej odebrac i ich mama wraca koko 16-tej, potem znow nocki a potem popoludnie, czyli odebrac je z autobusu o 15-tej i do polnocy z nimi, no chyba, ze ich tata bedzie na miejscu to bede tak do 19-tej.

reklama
Karla, trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Mnie w ciąży bardzo bolał brzuch w terminie kiedy miałam dostać @ i kilka dni dni. Wiecie jak zmarzlam? Głupia zima!

ale ziiiiiiiiiiiiiimno wrocilam palce u nóg mi opadna zaraz :szok:
Karla bo w tym miesiącu protest trzeba zrobic anty małpowy:tak: i wnastepnym wogóle na tym watku :tak:może któraś umie czarowac;-) ide kawke robic i śniadanie

Witam sie i ja

Weszlam na chwileczke a że dopiero 7 wiec jeszcze godzinke moge pospać zanim wyprawie sredniaka do szkoly.

Lux to bedziemy razem testowac o ile moja @ nie przyjdzie wcześniej :p

Mam nadzieje ze styczen bedzie szczęśliwy dla większości z nas ,jesli chodzi o testowanko ;-) a gdzie jest lista testujacych ? Bo z checia bym sobie na nią zerknęła,jesli ktoras byłaby tak miła i ja wkleila bede wdzięczna :tak:

U nas zimno tak w sypialni, że L aż włączył kaloryfer. On ma większą (dużo) tolerancję chłodu. Właśnie wyszedł do pracy a ja zaraz zaczynam ogarnianie siebie.
Jutro pierwszy dzień starań i postanowiłam zrobić jakąś romantyczną kolację z tego powodu. Nie mam zbytnio pomysłu co ugotować jednak..

reklama
dla mnie 8 lat temu bo mi sie synek urodził :) ja teraz sie smieje ale do smiechu nie bedzie koło 27 zapewne moj organizm bedzie dawał dziwne dolegliwosci a z 2 ustapia ale poki co jest zimno i trzeba sie ogrzewac w nocy hihi:tak:
Zakocona szparagi albo jakies afrodyzjaki my wczoraj zaczelismy chodz owu koło 9 ale zaczyna mnie pobolewac wiec czas zaczac nie patrze narazie na sluz bo moge sie mylic

Ostatnia edycja:
Do góry