Do domku, a potem do nic na 19-ta na nocke za tydzien na 4 rano i wyprawic do szkoly i potem po 13-tej odebrac i ich mama wraca koko 16-tej, potem znow nocki a potem popoludnie, czyli odebrac je z autobusu o 15-tej i do polnocy z nimi, no chyba, ze ich tata bedzie na miejscu to bede tak do 19-tej.
reklama
agnieszkak2
Fanka BB :)
ale ziiiiiiiiiiiiiimno wrocilam palce u nóg mi opadna zaraz
Karla bo w tym miesiącu protest trzeba zrobic anty małpowy i wnastepnym wogóle na tym watku może któraś umie czarowac;-) ide kawke robic i śniadanie
Karla bo w tym miesiącu protest trzeba zrobic anty małpowy i wnastepnym wogóle na tym watku może któraś umie czarowac;-) ide kawke robic i śniadanie
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Witam sie i ja
Weszlam na chwileczke a że dopiero 7 wiec jeszcze godzinke moge pospać zanim wyprawie sredniaka do szkoly.
Lux to bedziemy razem testowac o ile moja @ nie przyjdzie wcześniej
Mam nadzieje ze styczen bedzie szczęśliwy dla większości z nas ,jesli chodzi o testowanko ;-) a gdzie jest lista testujacych ? Bo z checia bym sobie na nią zerknęła,jesli ktoras byłaby tak miła i ja wkleila bede wdzięczna
Weszlam na chwileczke a że dopiero 7 wiec jeszcze godzinke moge pospać zanim wyprawie sredniaka do szkoly.
Lux to bedziemy razem testowac o ile moja @ nie przyjdzie wcześniej
Mam nadzieje ze styczen bedzie szczęśliwy dla większości z nas ,jesli chodzi o testowanko ;-) a gdzie jest lista testujacych ? Bo z checia bym sobie na nią zerknęła,jesli ktoras byłaby tak miła i ja wkleila bede wdzięczna
U nas zimno tak w sypialni, że L aż włączył kaloryfer. On ma większą (dużo) tolerancję chłodu. Właśnie wyszedł do pracy a ja zaraz zaczynam ogarnianie siebie.
Jutro pierwszy dzień starań i postanowiłam zrobić jakąś romantyczną kolację z tego powodu. Nie mam zbytnio pomysłu co ugotować jednak..
Jutro pierwszy dzień starań i postanowiłam zrobić jakąś romantyczną kolację z tego powodu. Nie mam zbytnio pomysłu co ugotować jednak..
reklama
agnieszkak2
Fanka BB :)
dla mnie 8 lat temu bo mi sie synek urodził ja teraz sie smieje ale do smiechu nie bedzie koło 27 zapewne moj organizm bedzie dawał dziwne dolegliwosci a z 2 ustapia ale poki co jest zimno i trzeba sie ogrzewac w nocy hihi
Zakocona szparagi albo jakies afrodyzjaki my wczoraj zaczelismy chodz owu koło 9 ale zaczyna mnie pobolewac wiec czas zaczac nie patrze narazie na sluz bo moge sie mylic
Zakocona szparagi albo jakies afrodyzjaki my wczoraj zaczelismy chodz owu koło 9 ale zaczyna mnie pobolewac wiec czas zaczac nie patrze narazie na sluz bo moge sie mylic
Ostatnia edycja: