reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Jeśli do piątku rana nie zjawi się @ to kupuje test. Jesienią pamiętam, że zdarzył mi się cykl 33-dniowy, więc teraz też może tak być.

reklama
To ja już w piątek cz warta bete zrobię [emoji14] a ty jeszcze nawet testu nie a gdxientermin miałam pp tobie hehe trzymam kciuki by był pozytyw [emoji257] [emoji12]

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Kami ja po prostu czuje, że @ się spóźnia i tyle! Sluzu mało, piersi wiotkie, ale podejrzane jest to, że zaczęły boleć w dzień spodziewanej @ a nie zaraz po owu jak zazwyczaj.

Lux ale Ty masz cierpliwość :-D Ja bym już nie wytrzymała :tak: Ale to dobrze, przynajmniej podchodzisz do tego na luzie, a to jest przy staraniach bardzo ważne. Ja za Ciebie trzymam mocno kciuki i czuje, ze Ci się uda :tak:

kamilove a Ty jak się czujesz? Dotarło to już do Ciebie, ze jesteś w ciąży?

Ale tu dzisiaj cisza :szok: Gdzie się wszystkie dziewczyny z wątku podziały? :confused:

Lux właśnie zauważyłam. Każdy ma prawo udzielać się tam gdzie ma ochotę, tylko szkoda, ze nas już tak rzadko odwiedzają :no: Mam nadzieje, ze przynajmniej się pojawia, żeby II kreseczkami się pochwalić.

Majdaczek,

Dotarło [emoji6] szczęśliwa bardzo jestem, ale i się strasznie boje [emoji26]
Czyje się normalnie :) jak bez ciąży :D

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

reklama
Do góry