reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Jeśli do piątku rana nie zjawi się @ to kupuje test. Jesienią pamiętam, że zdarzył mi się cykl 33-dniowy, więc teraz też może tak być.

reklama
To ja już w piątek cz warta bete zrobię [emoji14] a ty jeszcze nawet testu nie a gdxientermin miałam pp tobie hehe trzymam kciuki by był pozytyw [emoji257] [emoji12]

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Kami ja po prostu czuje, że @ się spóźnia i tyle! Sluzu mało, piersi wiotkie, ale podejrzane jest to, że zaczęły boleć w dzień spodziewanej @ a nie zaraz po owu jak zazwyczaj.

Lux ale Ty masz cierpliwość :-D Ja bym już nie wytrzymała :tak: Ale to dobrze, przynajmniej podchodzisz do tego na luzie, a to jest przy staraniach bardzo ważne. Ja za Ciebie trzymam mocno kciuki i czuje, ze Ci się uda :tak:

kamilove a Ty jak się czujesz? Dotarło to już do Ciebie, ze jesteś w ciąży?

Ale tu dzisiaj cisza :szok: Gdzie się wszystkie dziewczyny z wątku podziały? :confused:

Lux właśnie zauważyłam. Każdy ma prawo udzielać się tam gdzie ma ochotę, tylko szkoda, ze nas już tak rzadko odwiedzają :no: Mam nadzieje, ze przynajmniej się pojawia, żeby II kreseczkami się pochwalić.

Majdaczek,

Dotarło [emoji6] szczęśliwa bardzo jestem, ale i się strasznie boje [emoji26]
Czyje się normalnie :) jak bez ciąży :D

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

reklama
Do góry