reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

@majdaczek14 :

U mnie @ ma NIE byc od 6.03 :) Jest to moj 1 cykl starań o pierwsze dziecko. Mam 28 lat i obralam sobie cel urodzic przed 30stka wiec pomalu juz zaczynam, oby sie udalo! :)

reklama
Dziewczyny ja nie rozumiem o co chodzi z tym kakaem:) dostałam co prawda maila i hasło ale jakoś nie w temacie jestem..

Lux ale ile można po lekarzach chodzic... moja średnia miesięczna wizyt to jakieś 8-10.. w ciagu 4msc byłam częściej niż przez całe życie..

Edyta no właśnie żadnych operacji. Chyba że możemy wliczyć w to kolonoskopie czy sigmoidoskopię, ale to zabiegi a nie operacje.. No a w sumie mam WZJG, tyle że nigdy wcześniej mnie tak nie bolało..

Lekarze są do bani.. Chodzi się od jednego do drugiego i efektu nie widzę..

Witajcie. Odebrałam badania i wszystko wydaje się ok, tylko prolaktyna 32 wiec lekko podwyzszona. Do lekarza idę za tydzień. To mogła by być przyczyna?

Julka może lekko podwyższona prl jest przyczyną, nie wiem. Jak by była mocno podwyższona to moglabys się martwić. Aschlee dziękuję :* Enej wiem jak to boli, jak się czeka i czeka. Ale zrozum, że w końcu się uda! To czekanie i latanie po lekarzach zostanie Ci wynagrodzone. Po prostu determinacja też dużo robi.

Pojde do lekarza i napewno da mi coś na obnizenie. Niestety będę już po owu wiec prawdopodobnie kolejny cykl bez efektu ale pomimo tego będę próbować. Lux trzymam kciuki ;-)

Lux,

Chodzi albo @, albo o fasolę ale ja ta druga opcje obstawiam. Wpadłam w wir sprzątania i juz tylko podłogi umyć mi zostało i obiad zrobić :) ahh jak miło [emoji14] [emoji14]

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

reklama
Do góry