reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
RudaHetera to o Ciebie chodziło Lux. To bardzo Cie przepraszam, ze o Tobie nie pamiętałam :-) Wybacz mi, ale to dlatego, ze się mało teraz udzielasz :tak:

skaba dziękuje za info, przepisze ja do poczekalni. Wpadaj częściej i rób ten tłok :-D

W takim razie opowiem wam co u mnie :) zacznę od tego że z mężem byliśmy u ginekologa z tymi wynikami. Lekarz stwierdził że nie jest najgorzej ale zadobrze też nie. Mąż dostał hormony, witaminę E i kwas foliowy. Ja dla towarzystwa też biorę folik razem z nim :) za trzy miesiące kolejne badanie i jeśli jakość się nie poprawi to z mężem do endokrynologa. A ja płodne mam teraz ale na razie na nic nie liczę. Teraz juz jestem spokojna ale rano się zdenerwowałam troszkę bo pierwszy raz w płodne pokazał mi się najpierw śluz w kolorze ecru, później brunatny, przy kolejnym siku juz mocno różowy a popołudniu przejrzysty z nitkami krwi. Teraz już czysto. Więc ufam naszym dziewczynkom które mnie uspokoiły że widocznie to było pęknięcie pęcherzyka :)

reklama
Do góry