reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
RudaHetera to o Ciebie chodziło Lux. To bardzo Cie przepraszam, ze o Tobie nie pamiętałam :-) Wybacz mi, ale to dlatego, ze się mało teraz udzielasz :tak:

skaba dziękuje za info, przepisze ja do poczekalni. Wpadaj częściej i rób ten tłok :-D

W takim razie opowiem wam co u mnie :) zacznę od tego że z mężem byliśmy u ginekologa z tymi wynikami. Lekarz stwierdził że nie jest najgorzej ale zadobrze też nie. Mąż dostał hormony, witaminę E i kwas foliowy. Ja dla towarzystwa też biorę folik razem z nim :) za trzy miesiące kolejne badanie i jeśli jakość się nie poprawi to z mężem do endokrynologa. A ja płodne mam teraz ale na razie na nic nie liczę. Teraz juz jestem spokojna ale rano się zdenerwowałam troszkę bo pierwszy raz w płodne pokazał mi się najpierw śluz w kolorze ecru, później brunatny, przy kolejnym siku juz mocno różowy a popołudniu przejrzysty z nitkami krwi. Teraz już czysto. Więc ufam naszym dziewczynkom które mnie uspokoiły że widocznie to było pęknięcie pęcherzyka :)

reklama
Do góry