reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Enej zastanawiają mnie te twoje bóle ....

Kami ty sie oszczędzaj kochana ,polez sobie ;-)

Julka z tego co wiem podwyższona prolaktyna moze powodować problemy z zajęciem ale jesli ty masz delikatnie to nie wiem ...jest tu wątek o hormonach moze zapytaj dziewczyny które tam piszą

Lux ja mam ziemniaczki ,mizzerie i kotlety z piersi

reklama
kamilove Ty dziewczyno nie szalej tyle z tym sprzątaniem :) poleż sobie i odpocznij, należy Ci się.

U mnie dzisiaj ulubione danie moich dzieci, czyli naleśniki, bo u nas dzisiaj post ścisły.
Ja od ponad 2,5 tygodnia mam popołudnie dla siebie, dzisiaj i jutro chłopaki mają wolne od teningów, więc leżę sobie i się obijam :)

Lux,

Pytałaś o obiad to miałam kochana watrobke drobiowe w sosiku i puree z ziemniaczkow :)

Kurna to sprzątanie nigdy się nie skończy. Młoda zabawki wyrzuciła a w kuchni pobijowisko i zaczyna się od nowa [emoji21]

Potem zajrzę [emoji8]

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Kami kocham wątrobke :D doszły kosmetyki z avonu :D perfum, balsam do ciała, konturowka, żel do starego do kąpieli płyn do mnie do kąpieli. Mam tyle balsamów i żeli i płynów, że miejsca brak :D

Kami, ja dostałam teraz katalog moja wiosna i akurat on ma dużo promocji na płyny te owocowe do kąpieli (ja je kupuje) i balsamy i żele pod prysznic z naturalsa (to też używam). Z kosmetyków średnio mają promocje. W poprzednim było więcej na kosmetyki i perfumy.

reklama
Ale to nic! Wstąpiłam do szwagierki i miałam te kosmetyki przy sobie. Siedziała tam jej sąsiadka Dorota, na którą mam alergie. I tej ona bez mniej zgody łapy do moich kosmetyków. Mówię, ej pozwoliłam?! Odłożyła je. Mówię, obejrz, ale spytaj się, czy możesz! Jaka obrażona na mnie. Dobrze, że teściowa była w kościele, by musiałabym wysłuchiwac, że kasy na głupoty wydaje.

Do góry