reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Enej zastanawiają mnie te twoje bóle ....

Kami ty sie oszczędzaj kochana ,polez sobie ;-)

Julka z tego co wiem podwyższona prolaktyna moze powodować problemy z zajęciem ale jesli ty masz delikatnie to nie wiem ...jest tu wątek o hormonach moze zapytaj dziewczyny które tam piszą

Lux ja mam ziemniaczki ,mizzerie i kotlety z piersi

reklama
kamilove Ty dziewczyno nie szalej tyle z tym sprzątaniem :) poleż sobie i odpocznij, należy Ci się.

U mnie dzisiaj ulubione danie moich dzieci, czyli naleśniki, bo u nas dzisiaj post ścisły.
Ja od ponad 2,5 tygodnia mam popołudnie dla siebie, dzisiaj i jutro chłopaki mają wolne od teningów, więc leżę sobie i się obijam :)

Lux,

Pytałaś o obiad to miałam kochana watrobke drobiowe w sosiku i puree z ziemniaczkow :)

Kurna to sprzątanie nigdy się nie skończy. Młoda zabawki wyrzuciła a w kuchni pobijowisko i zaczyna się od nowa [emoji21]

Potem zajrzę [emoji8]

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Kami kocham wątrobke :D doszły kosmetyki z avonu :D perfum, balsam do ciała, konturowka, żel do starego do kąpieli płyn do mnie do kąpieli. Mam tyle balsamów i żeli i płynów, że miejsca brak :D

Kami, ja dostałam teraz katalog moja wiosna i akurat on ma dużo promocji na płyny te owocowe do kąpieli (ja je kupuje) i balsamy i żele pod prysznic z naturalsa (to też używam). Z kosmetyków średnio mają promocje. W poprzednim było więcej na kosmetyki i perfumy.

reklama
Ale to nic! Wstąpiłam do szwagierki i miałam te kosmetyki przy sobie. Siedziała tam jej sąsiadka Dorota, na którą mam alergie. I tej ona bez mniej zgody łapy do moich kosmetyków. Mówię, ej pozwoliłam?! Odłożyła je. Mówię, obejrz, ale spytaj się, czy możesz! Jaka obrażona na mnie. Dobrze, że teściowa była w kościele, by musiałabym wysłuchiwac, że kasy na głupoty wydaje.

Do góry