reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Lux to specjalnie dla Ciebie bede zagladala czesciej :tak: i inne dziewczyny jak przeczytaja na pewno tez

To planujesz robic test w sobote czy niedziele?

reklama
kamilove rozumiem Cie, kobiety chyba już tak maja, ze zawsze widza wszystko w czarnych kolorach :no: Ja strasznie chciałabym już zacząć starania, ale jak sobie pomyśle, to już mnie wielki strach ogarnia, a co dopiero będzie jak już zaczniemy starania :-(

Aschllee fajnie, ze do nas zaglądasz. Jak się czujesz, co u Ciebie?

Majdaczku czuje sie dobrze kochana (.)(.) Mnie sttasznie bola.Jak sa w staniku to jakos jest ale jak sciagam to mam wrazenie ze odpadna.
A kiedy planujecie kochana zaczac staranka?

Oj, jak Ja bym chciała teraz napisać "jadę do pracy..." :-(

Lux a przypomnij mi o co chodziło z ta Ruda, bo nie pamiętam?
Faktycznie ten tłok na naszym wątku był fajny i teraz go brakuje, szkoda...

Aschlle pierwsze plany były, ze od maja, po Komunii syna, bo nie chciałabym znowu narażać dziecka, przez nerwy i nawal pracy, bo to wszystko przed nami. Niestety dalej jestem bez pracy i nie wiem kiedy znajdę, wiec nasze starania musza zostać oddalone. Ja bym już strasznie chciała, mąż zresztą tez. Mam wrażenie, ze jak się staraliśmy w zeszłym roku o trzecie dziecko, to Ja tego bardziej chciałam niż on. A teraz jest inaczej. On dużo nie mówi o naszej stracie, ale widzę, ze go to tez bardzo zabolało i teraz więcej mówi o kolejnych staraniach. Kiedyś jak ktoś nam przygadywał o kolejnym dziecku, to milczał, a teraz przeważnie odpowiada, ze jak Bóg da, to bardzo by chciał. Pożyjemy zobaczymy.Teraz żyje treningami, sparingami, turniejami moich chłopaków, no i oczywiście Komunia i to mnie chyba trzyma jeszcze w pionie.

Hej hej! Wpadłam trochę tłoku zrobić:-)ale rzeczywiście mnie też tego brakuje i za każdym razem jestem zaskoczona, że tylko 5-6 stron do nadrobienia.

Kami ale się cieszę! Pięknie beta rośnie!

Lux ty to umiesz budować napięcie - mdłości i sikanie i ból piersi... Trzymam kciuki:-)pytałaś o mój powrót do staranek - zaczynamy od maja

Enej kurczę sporo masz tych wizyt za sobą.. Może wreszcie któryś lekarz wpadnie n właściwy trop

Majdaczku loli poli pisała, że robi przerwę w staraniach, więc możesz ją wpisać do poczekalni

reklama
Lux a to specjalnie 4U :)) od razu o Tobie pomyślałam jak to zobaczyłam :))

Załączniki

• 1424281924376.jpg
    1424281924376.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 42
Do góry