reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Lux to specjalnie dla Ciebie bede zagladala czesciej :tak: i inne dziewczyny jak przeczytaja na pewno tez

To planujesz robic test w sobote czy niedziele?

reklama
kamilove rozumiem Cie, kobiety chyba już tak maja, ze zawsze widza wszystko w czarnych kolorach :no: Ja strasznie chciałabym już zacząć starania, ale jak sobie pomyśle, to już mnie wielki strach ogarnia, a co dopiero będzie jak już zaczniemy starania :-(

Aschllee fajnie, ze do nas zaglądasz. Jak się czujesz, co u Ciebie?

Majdaczku czuje sie dobrze kochana (.)(.) Mnie sttasznie bola.Jak sa w staniku to jakos jest ale jak sciagam to mam wrazenie ze odpadna.
A kiedy planujecie kochana zaczac staranka?

Oj, jak Ja bym chciała teraz napisać "jadę do pracy..." :-(

Lux a przypomnij mi o co chodziło z ta Ruda, bo nie pamiętam?
Faktycznie ten tłok na naszym wątku był fajny i teraz go brakuje, szkoda...

Aschlle pierwsze plany były, ze od maja, po Komunii syna, bo nie chciałabym znowu narażać dziecka, przez nerwy i nawal pracy, bo to wszystko przed nami. Niestety dalej jestem bez pracy i nie wiem kiedy znajdę, wiec nasze starania musza zostać oddalone. Ja bym już strasznie chciała, mąż zresztą tez. Mam wrażenie, ze jak się staraliśmy w zeszłym roku o trzecie dziecko, to Ja tego bardziej chciałam niż on. A teraz jest inaczej. On dużo nie mówi o naszej stracie, ale widzę, ze go to tez bardzo zabolało i teraz więcej mówi o kolejnych staraniach. Kiedyś jak ktoś nam przygadywał o kolejnym dziecku, to milczał, a teraz przeważnie odpowiada, ze jak Bóg da, to bardzo by chciał. Pożyjemy zobaczymy.Teraz żyje treningami, sparingami, turniejami moich chłopaków, no i oczywiście Komunia i to mnie chyba trzyma jeszcze w pionie.

Hej hej! Wpadłam trochę tłoku zrobić:-)ale rzeczywiście mnie też tego brakuje i za każdym razem jestem zaskoczona, że tylko 5-6 stron do nadrobienia.

Kami ale się cieszę! Pięknie beta rośnie!

Lux ty to umiesz budować napięcie - mdłości i sikanie i ból piersi... Trzymam kciuki:-)pytałaś o mój powrót do staranek - zaczynamy od maja

Enej kurczę sporo masz tych wizyt za sobą.. Może wreszcie któryś lekarz wpadnie n właściwy trop

Majdaczku loli poli pisała, że robi przerwę w staraniach, więc możesz ją wpisać do poczekalni

reklama
Lux a to specjalnie 4U :)) od razu o Tobie pomyślałam jak to zobaczyłam :))

Załączniki

• 1424281924376.jpg
    1424281924376.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 46
Do góry