reklama
Kami tak się cieszę i tak Ci po cichu zazdraszczam..
Lux spoko, ja też mam zmiany i to bolące na piersi ale nikt się tym nie przejmuje bo mówią że takie rzeczy to wszyscy mają. Najbardziej są wyczuwalne i bolą przed @...
Wróciłam od gin i nie wiem czy płakać czy się cieszyć. No w ciąży na pewno nie jestem. Ale za to narządy rodne mam super zdrowe i dobrze wygladają. No ale brzuch mnie tak boli że oszaleć można. Jutro zapisałam się do internisty i ciąg dalszy szukania..
No szlag mnie trafi!! Odkąd zaczeliśmy się starać to zamiast dziecka zjawiają sięcoraz to nowe choroby i schorzenia.. Gin powiedział, że to mogą być jakieś zrosty za macicą. ... No ludzie co mnie jeszcze czeka..;/
Lux spoko, ja też mam zmiany i to bolące na piersi ale nikt się tym nie przejmuje bo mówią że takie rzeczy to wszyscy mają. Najbardziej są wyczuwalne i bolą przed @...
Wróciłam od gin i nie wiem czy płakać czy się cieszyć. No w ciąży na pewno nie jestem. Ale za to narządy rodne mam super zdrowe i dobrze wygladają. No ale brzuch mnie tak boli że oszaleć można. Jutro zapisałam się do internisty i ciąg dalszy szukania..
No szlag mnie trafi!! Odkąd zaczeliśmy się starać to zamiast dziecka zjawiają sięcoraz to nowe choroby i schorzenia.. Gin powiedział, że to mogą być jakieś zrosty za macicą. ... No ludzie co mnie jeszcze czeka..;/
majdaczek14
Fanka BB :)
Lux współczuje Twojej szwagierce. Mam nadzieje, ze wszystko się wyjaśni i będzie OK.
majdaczek14
Fanka BB :)
Lux tak to czasami bywa niestety. Niektórzy niczym nie musza się przejmować, a inni ciągle borykają się z jakimiś problemami :-( Moja mama zmarła ponad 19 lat temu na raka w wieku 41 lat i jak słyszę o jakieś chorobie, szczególnie młodych ludzi, to mam dość...:-(
reklama
Majdaczek ja ogólnie o mojej szwagierce dobrego zdania nie mam, bo boli mnie to, że nie chce zajmować się córka, tylko babcia się Julia zajmuje i w ogole często mnie wkurza ta małpa. Leniwa jest i wysługuje się innymi. Ale jeśli chodzi o zdrowie się się martwię o nią.