reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

moj jeszcze spi ja tez zaraz bede go zawozic ma na 7:45 tylko czeka mnie uciazliwe skrobanie szyb w aucie
wczoraj naczytałam sie o plemnikach no i sie podzieliłam z moim zamiast skupić sie to mój miał niezła beke ze mnie bo ja mu o martwych a on w smiech :-D bo mu powiedziałam ze musi sie ich pozbyc z organizmu uznał że zwariowałam;-) oj biedny znów bedzie wyobrażacie sobie faceta że patrzy na żone jak na sexocholiczke a jak sie nie staramy to zawsze mu mało haha tylko że ja go nie ganiam po pare razy dziennie tylko tak na wieczór znów bedzie sie wymigiwał że go głowa boli :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie :) ja juz urzeduje. Czas sie uczesac i pomalowac :) jak zawsze problem w co sie ubrac haha:) ja dzisiaj rano obudzilam sie z dosc uporczywym bolem podbrzusza juz sie balam ze to okres ale po 1 za wczesnie a po 2 nic nie wylatuje narazie. Mam nadzieje ze to nie okres:(

reklama
zimno ciemno bryyy az sie nie chce wychodzic ale mus to mus
Karla aby nie przylazła @ &&&&&&&&& a kysz małpo
ale mam dzis faze mam nadzieje że cały dzień taki bedzie :)

Do góry