reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lux,

Masz śliczny avek jak Cie widzę to gębą mi się śmieje ;) fajowy.

Nie mam nic poza częstym sikaniem i ciężkimi (.)(.) i jakimś problem z rozumowanie. Jakaś ciężko myślaca chyba przez to rosnące hcg jestem no i wczoraj trochę mnie na czekoladę zemdlilo :/ ale to raczej nie od ciąży bo to zbyt wcześnie. A u ciebie jak?[emoji6]

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Super się pisze, ale muszę podłogi pomyc i obiad zrobić. Trzymajcie się potem laski zajrzę [emoji4]

A ty Lux zaciskaj nogi i niech @ nie przychodzi [emoji14]

Do później!

Apropo zmian w piersiach to ja mam 3 guzy w lewej piersi i dwa w prawej.... onkolog się nie przejął bo ciężko powiedzieć co to jest, na wiosnę mam kontrolę. Też na początku się strasznie denerwowałam

reklama
Obiecująco to wygląda. Oby wyszła z tego fasolka [emoji4]

Ja z tym sprzątaniem to i tak sprawę zawaliła bo przez chorobę nie sprzatnelam to tu taki syf. Wczoraj cześć zrobilam ale dziś już muszę dokończyć :( a tak mi się nie chce...

Dajta mi kopa w dupaaaa[emoji14]

Do góry