reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lux,

Masz śliczny avek jak Cie widzę to gębą mi się śmieje ;) fajowy.

Nie mam nic poza częstym sikaniem i ciężkimi (.)(.) i jakimś problem z rozumowanie. Jakaś ciężko myślaca chyba przez to rosnące hcg jestem no i wczoraj trochę mnie na czekoladę zemdlilo :/ ale to raczej nie od ciąży bo to zbyt wcześnie. A u ciebie jak?[emoji6]

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Super się pisze, ale muszę podłogi pomyc i obiad zrobić. Trzymajcie się potem laski zajrzę [emoji4]

A ty Lux zaciskaj nogi i niech @ nie przychodzi [emoji14]

Do później!

Apropo zmian w piersiach to ja mam 3 guzy w lewej piersi i dwa w prawej.... onkolog się nie przejął bo ciężko powiedzieć co to jest, na wiosnę mam kontrolę. Też na początku się strasznie denerwowałam

reklama
Obiecująco to wygląda. Oby wyszła z tego fasolka [emoji4]

Ja z tym sprzątaniem to i tak sprawę zawaliła bo przez chorobę nie sprzatnelam to tu taki syf. Wczoraj cześć zrobilam ale dziś już muszę dokończyć :( a tak mi się nie chce...

Dajta mi kopa w dupaaaa[emoji14]

Do góry