reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Edyta,

A ty wiesz jaka może być przyczyna waszego nie zachodzenia?
Znaczy wiesz chodzi mi o to czy staracie się ale się nie udaje i nie wiecie dlaczego tak się dzieje czy jakaś diagnozę juz masz.? Bo jakoś nigdy o tym nie pisałaś, albo po prostu mi umknęło [emoji6]oczywiście jak nie chcesz to nie pisz [emoji8]

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

U mnie przyczyną są zrosty i ubytki w miesniu macicy po cc ale konsultowalam to z pl ginem i mówił ze nie widzi przeciwskazan ,z tym ze moga byc problemy z zagniezdzeniem sie zarodka ale nie poddaje sie ,jesli nawet sie nie uda to juz mam dzieciaczki i najwidoczniej nie bedzie mi pisane miec kolejnych ,chociaż czuje ze bede spełniona mając czwórkę dzieci :tak:

Lady mi tez sie wydaje ze przez hormonki tak sie czujesz,tule
Mezusia masz zdolnego

Ostatnia edycja:
reklama
Hej.

monii88 witaj i powodzenia, podaj swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

agus123 witaj i powodzenia, podaj termin spodziewanej @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

Fabimama witaj i powodzenia, podaj termin spodziewanej @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

Lady zdolny mąż :) mój mi dzisiaj dorobił półki w nowej szafie bo troszkę za mało mi się wydawało :)

Ja przez 3 msc specjalnie brałam anty oc35 żeby odstawić i próbować ale się nie udało :/

Ewelina mąż coś czuje, mówię Ci ;)

Nie wiem czy czuje he bo ja sama nie wiem jak by ktoś zapytał.czy czuje że dostanę @ bym.pow nie wiem jak by zapytał czy czuje ciążę bym.pow nie wiem he

Lady,
Powiem Ci, że ja sobie w ciąży nie rodziłam zupełnie sama ze sobą. Nie umiałam się odnaleźć w tym stanie czułam się fatalnie psychicznie i fizycznie i tak naprawdę dopiero odetchnelam gdy przytulialam swoje dziecko :ehem:

Przez całe 9miesiecy bałam się by tylko wszystko poszło dobrze, by malutka zdrowa się urodziła o czasie itd. Przez to odebrałam sobie sama radość z tak bardzo wyczekiwanej ciąży. Miałam chwile wyrzutów sumienia, że nie kocham dziecka w brzuchu. Teraz wiem, że robilam źle. Nie mamy wpływu na to co przyniesie los. Wiec trzeba się cieszyć tym co jest teraz, a nie martwić się co będzie jutro. Bo jutro nigdy nie jest pewne.

Najlepsze co możesz zrobić to zaufać nadzieji. Banał ale pomaga i daje siłę. Potrzebujesz teraz dużo wsparcia wiec nie bój się mówić o tym co Cie boli, przeraza. Ciąża to odmienny stan i masz prawo czuć się zagubiona. Po tylu latach walki teraz właśnie Potrzebujesz paradoksalnie najbardziej kogoś komu będziesz mogła wyplakiwac się w rękaw a za 5minut cieszyć wielkością dzidziusia :)

Zajmij się tym co lubisz robić, jak tylko będziesz mogła spaceruj i ciesz się tymi pięknymi 9 miesiącami :)

Wszystkiego dobrego dla was :*

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Mamilove musze Ci sie przyznac, ze w chwilach zwatpienia mysle o Tobie i Twojej corci, ktora tez powstala tak szybko po poronieniu i ze wszystko z nia ok i mi lepiej. Powtarzam sobie tez to co kiedys mi napisalas, ze organizm po poronieniu chce byc w ciazy wiec mam nadzieje ze moj organizm bedzie walczyl o dzidzie i ze wszystko dobrze sie skonczy.
Dziekuje Ci za dobre slowa.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry