reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Edyta,

A ty wiesz jaka może być przyczyna waszego nie zachodzenia?
Znaczy wiesz chodzi mi o to czy staracie się ale się nie udaje i nie wiecie dlaczego tak się dzieje czy jakaś diagnozę juz masz.? Bo jakoś nigdy o tym nie pisałaś, albo po prostu mi umknęło [emoji6]oczywiście jak nie chcesz to nie pisz [emoji8]

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

U mnie przyczyną są zrosty i ubytki w miesniu macicy po cc ale konsultowalam to z pl ginem i mówił ze nie widzi przeciwskazan ,z tym ze moga byc problemy z zagniezdzeniem sie zarodka ale nie poddaje sie ,jesli nawet sie nie uda to juz mam dzieciaczki i najwidoczniej nie bedzie mi pisane miec kolejnych ,chociaż czuje ze bede spełniona mając czwórkę dzieci :tak:

Lady mi tez sie wydaje ze przez hormonki tak sie czujesz,tule
Mezusia masz zdolnego

Ostatnia edycja:
reklama
Hej.

monii88 witaj i powodzenia, podaj swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

agus123 witaj i powodzenia, podaj termin spodziewanej @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

Fabimama witaj i powodzenia, podaj termin spodziewanej @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

Lady zdolny mąż :) mój mi dzisiaj dorobił półki w nowej szafie bo troszkę za mało mi się wydawało :)

Ja przez 3 msc specjalnie brałam anty oc35 żeby odstawić i próbować ale się nie udało :/

Ewelina mąż coś czuje, mówię Ci ;)

Nie wiem czy czuje he bo ja sama nie wiem jak by ktoś zapytał.czy czuje że dostanę @ bym.pow nie wiem jak by zapytał czy czuje ciążę bym.pow nie wiem he

Lady,
Powiem Ci, że ja sobie w ciąży nie rodziłam zupełnie sama ze sobą. Nie umiałam się odnaleźć w tym stanie czułam się fatalnie psychicznie i fizycznie i tak naprawdę dopiero odetchnelam gdy przytulialam swoje dziecko :ehem:

Przez całe 9miesiecy bałam się by tylko wszystko poszło dobrze, by malutka zdrowa się urodziła o czasie itd. Przez to odebrałam sobie sama radość z tak bardzo wyczekiwanej ciąży. Miałam chwile wyrzutów sumienia, że nie kocham dziecka w brzuchu. Teraz wiem, że robilam źle. Nie mamy wpływu na to co przyniesie los. Wiec trzeba się cieszyć tym co jest teraz, a nie martwić się co będzie jutro. Bo jutro nigdy nie jest pewne.

Najlepsze co możesz zrobić to zaufać nadzieji. Banał ale pomaga i daje siłę. Potrzebujesz teraz dużo wsparcia wiec nie bój się mówić o tym co Cie boli, przeraza. Ciąża to odmienny stan i masz prawo czuć się zagubiona. Po tylu latach walki teraz właśnie Potrzebujesz paradoksalnie najbardziej kogoś komu będziesz mogła wyplakiwac się w rękaw a za 5minut cieszyć wielkością dzidziusia :)

Zajmij się tym co lubisz robić, jak tylko będziesz mogła spaceruj i ciesz się tymi pięknymi 9 miesiącami :)

Wszystkiego dobrego dla was :*

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Mamilove musze Ci sie przyznac, ze w chwilach zwatpienia mysle o Tobie i Twojej corci, ktora tez powstala tak szybko po poronieniu i ze wszystko z nia ok i mi lepiej. Powtarzam sobie tez to co kiedys mi napisalas, ze organizm po poronieniu chce byc w ciazy wiec mam nadzieje ze moj organizm bedzie walczyl o dzidzie i ze wszystko dobrze sie skonczy.
Dziekuje Ci za dobre slowa.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry