reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

ja też miałąm od zawsze nieregularne i gin mi polecił tabletki antykoncepcyjne żeby to unormować i owszem poki brałąm miałam co 25 dni a jak odstawiłam to znowu się trochę poprzestawiało tylko problem taki ze jak zajść w ciaze jak kaza brac tabl.anty na unormowanie..niema innych metod?

reklama
Lady kochana nie testuje bo nie chce.... Nie umiem nawet tego wytłumaczyć dlaczego. Czekam na @ jak nie przyjdzie do pt pójdę na betę raczej wtedy.
Ja bym na Twoim miejscu poszła na to usg... Ale zrobisz jak Ci rozum mowi. Obawy będą po każdym myślę tak już będziemy miały... I ja Cię jak najbardziej Kochana rozumiem.

Monii88 ja tez juz kilka razy slyszalam ze lekarze przepisuja tabletki anty i bierze sie je kilka cykli i odstawia i ponoc tak jest latwiej zajsc w ciaze, ale nie wiem ile w tym prawdy, bo sama nie bralam.
Za to moja kolezanka brala tabl kilka lat, odstawila i po 3 mcach zaczela sie starac i zaszla od razu.

Pokaze wam co dzis moj maz zrobil w salonie... podswietlana 5m polka ;-)

Załączniki

• 1423592534176.jpg
    1423592534176.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 45
Pomysłowy mężuś. Mój za to chodzi i tylko mówi że on czuje że sie udalo a ja juz sluchac tego nie moge.... Trudne to wszystko jest czasami ale poddac sie nie mozna...

reklama
Do góry