reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lady czemu kochana Ci smutno?
Kiedy ostatnio.miałaś usg? Ja myślę że może po prostu męczy Cię siedzenie w domu... Do tej pory pracowałas wychodziłas do ludzi i dlatego tak może być...

Lady hej kochana. Burza hormonów naturalna jest na początku ;) w drugim trymestrze będziesz się lepiej czuć, zapewniam Cię ;) co do teściowej to ostatnio w ogóle zachowuje się całkiem inaczej, sama mnie na kawę woła, troszczy się żebym nie zmarzła jak na zewnątrz wychodzę i jeszcze ta pochwała dziś :)

Lady hej kochana. Burza hormonów naturalna jest na początku ;) w drugim trymestrze będziesz się lepiej czuć, zapewniam Cię ;) co do teściowej to ostatnio w ogóle zachowuje się całkiem inaczej, sama mnie na kawę woła, troszczy się żebym nie zmarzła jak na zewnątrz wychodzę i jeszcze ta pochwała dziś :)

Moze dzidziusia czuje w powietrzu;-)?

Dziekuje wam kochane :-*
Coz mialam usg 28 stycznia, dzis pobolewal mnie brzuch i juz sobie wkrecam nie wiadomo co... :-/ wiem, ze powinnam myslec pozytywnie ale pewnie duzo racji tez z tym sieedzeniem w domu. I jak tak siedze sama to nic mi sie nie chce, a dzis nawet zupy nie moglam mezowi ugotowac bo zaczelam ale jak sie miesko gotowalo to tak mnie odrzucilo ze nie dalam rady... jestem zla zona, nie wiem co z dzidzia i ogolnie do dupy.
Przepraszam, wiem ze wy chcialybyscie miec takie problemy jak ja... ale to nie zmienia faktu ze czuje sie jak gowno.

Lady słońce przestań tak myśleć, jesteś wspaniałą kobietą, martwisz się o maleństwo a mąż zrozumie że chciałaś ale nie mogłaś ;) kupuj tę gitarę i będę Cię uczyć na Skype ;)

Lady co Ty mówisz wiem co przeszłas i rozumiem że sie martwisz ja jeszcze nie wiem czy u mnie sie udało a już sie boję i myślę ze nawet jeśli to nie umiem się cieszyć bo boję się żeby nie było jak ostatnio. Wiem ze powinnam też myśleć pozytywnie ale czasami to silniejsze ode mnie kochana. Jeśli masz obawy o coś idz do lekarza może to Cię uspokoi kochana. Możemy się na herbatkę umówić jak będziesz chciała pogadac

reklama
Ruda, Ewel kocham Was. Dziekuje, z tego wszystkiego poplakalam sie, takie jestescie dla mnie dobre...

Ruda moj maz juz wie o gitarze i wstepnie sie zgodzil, tylko mam nie grac jak on bedzie w domu

Ewel moj R tez mowi ze dla spokoju moge isc na usg wczesniej. Ale po 2 dniach pewnie znowu bede panikowac wiec nie wiem czy jest sens. Chetnie sie umowie z Toba na herbatke :-) kiedy testujesz, w srode?

Do góry