reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Natalia ja w ostatniej ciazy miałam @ to bylo krwawienie a nie @ dlatego o fasolce dowiedzialam sie bardzo pozno bo prawie w 3 miesiącu ciazy takze nie zawsze szybko mozna miec objawy

Yes ja miałam śluz plodny od 11-18 dc nigdy wcześniej tyle dni pod rząd nie mialam plodnego ,nie wiem dlaczego ale ten cykl jest jakis tajemniczy

Ostatnia edycja:
reklama
Edyta,

A ty wiesz jaka może być przyczyna waszego nie zachodzenia?
Znaczy wiesz chodzi mi o to czy staracie się ale się nie udaje i nie wiecie dlaczego tak się dzieje czy jakaś diagnozę juz masz.? Bo jakoś nigdy o tym nie pisałaś, albo po prostu mi umknęło [emoji6]oczywiście jak nie chcesz to nie pisz [emoji8]

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Witam wszystkie ;)

Natalia jak zaszłam w ciążę to chodziłam do pracy. Dopiero szefowa kazała zrobić mi test bo ja wcale nie czułam się ciążowo. Ona wcześniej zauważyła u mnie objawy niż ja sama. Na początku nawet mdłości nie miałam ;)

Lux jak tam? Jak teściowa się sprawuje? Mnie dziś moja pochwaliła że pyszną zupkę ugotowałam ;)

Julka przykro mi, jesteśmy z Tobą kochana :* zobaczysz że niedługo się uda ;)

Hej laski,

Ewel Ty mnie pytalas kiedy testy mi zaczely wychodzic. W 31 dniu cyklu mialam negatyw a w 36 pozytyw dosc wyrazny, wiec jakos pomiedzy jakbym sikala, to pewnie bylby bladzioch ;-)

Lux ciesze sie ze testy doszly mam nadzieje ze sie nie przydadza ;-)

Ruda widze ze Twoja tesciowa wkoncu zmadrzala i stala sie milsza, oby tak dalej :-)

Julka przykro mi z powodu braku ciazy. Oby szybko przyszla wredna @ i nie wrcala pozniej przez 9 miesiecy, a nawet dluzej.

Yesenia co sie dzieje skad ten smutek?

Witam cala reszte dziewczyn :-)
I mam nadzieje ze nie chcecie mnie stad wykopac bo ja najlepiej sie wlasnie u was czuje...

reklama
Do góry