reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

I odkąd powiedziałam sobie i mojej mamie ze koniec z komentarzami mojego meza jest wszystko super ja nie opowiadam tez za duzo o "nas" i jest naprawde duzo lepiej...

reklama
Pkati-moja matka dopiero teraz zaczęła się przekonywać do Tomka, a jesteśmy razem prawie 2,5 roku. Tata go lubi, ale też matka go burzyla przeciwko Tomkowi.

Moja tez dopiero po slubie ... Po prostu juz musiała zaakceptować nie miała innego wyjścia... Szkoda ze nie wczesniej bo po drodze tez zdarzały sie przez tocprzykrosci....

Czesc Kobietki no i udalo sie pospac do 9 :) juz po sniadanku i kawce.Teraz pora powoli szykowac pod obiad.

Piszecie ze u Was snieg a u mnie wszystko stopnialo i wrecz bym powiedziala ze pogoda jak na wiosne.Chyba nie odpuszcze dzis spaceru bo to az szkoda nie wykorzystac takiej pogody.
Na obiad dzisiaj mam kremik szparagowy i zrobie chyba schabowe,ziemniaczki z sosem koperkowym i salatke :)

Anula kochana przykro mi ze ta wredota przylazla :(

Lux i bardzo dobrze niech odczuje ze zawinil.Na drugi raz 10 razy sie zastanowi zanim cos zrobi ;)

Pkati mój tylko czeka na ślub to wtedy się postawi całkiem mojej matce. A jego matka wie, że ja mam swoje zdanie i nie pozwalam się wtrącać. I to ją boli!

Wy o obiadku a ja ide robic sniadanie ... Do pozniej miłej i pięknej niedzieli dla was[emoji11][emoji11][emoji11]

reklama
Ewel miał być ślub, sala była załatwiana, ale zaczęły się afery, bo jego matka zaczęła się sadzić. Moi potem też mieli już tego dosyć i powiedzieliśmy, że ślub będzie później, ale bez wtrącania się jego starej, że ma się uspokoić. To długa historia za dużo by pisać.

Do góry