reklama
Czesc Kobietki no i udalo sie pospac do 9 juz po sniadanku i kawce.Teraz pora powoli szykowac pod obiad.
Piszecie ze u Was snieg a u mnie wszystko stopnialo i wrecz bym powiedziala ze pogoda jak na wiosne.Chyba nie odpuszcze dzis spaceru bo to az szkoda nie wykorzystac takiej pogody.
Na obiad dzisiaj mam kremik szparagowy i zrobie chyba schabowe,ziemniaczki z sosem koperkowym i salatke
Anula kochana przykro mi ze ta wredota przylazla
Lux i bardzo dobrze niech odczuje ze zawinil.Na drugi raz 10 razy sie zastanowi zanim cos zrobi
Piszecie ze u Was snieg a u mnie wszystko stopnialo i wrecz bym powiedziala ze pogoda jak na wiosne.Chyba nie odpuszcze dzis spaceru bo to az szkoda nie wykorzystac takiej pogody.
Na obiad dzisiaj mam kremik szparagowy i zrobie chyba schabowe,ziemniaczki z sosem koperkowym i salatke
Anula kochana przykro mi ze ta wredota przylazla
Lux i bardzo dobrze niech odczuje ze zawinil.Na drugi raz 10 razy sie zastanowi zanim cos zrobi
reklama
Ewel miał być ślub, sala była załatwiana, ale zaczęły się afery, bo jego matka zaczęła się sadzić. Moi potem też mieli już tego dosyć i powiedzieliśmy, że ślub będzie później, ale bez wtrącania się jego starej, że ma się uspokoić. To długa historia za dużo by pisać.