reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Anula, - tulam :-(

Lux, - a niech sie przymila, ja bym trzymała na dystans, mysle ze tak najlepiej, niegdys jak z moim sciecia miewalam to tak robilam. Dochodzil po rozum do głowy.

Ruda,- mi by M nie pozwolil na obiad w McD. Mowi ze jedyne fastfoody jakie jada to te przyżądzone w domu.

U nas troszke wieje i widac ze cos przypruszylo ale tak ledwo, lwdwo. Troche slonce, troche chmury. Taka mala walka frontów. A zima to u nas zaczeła się w poniedziałek i tak ten śnieżek do dziś leży.
Oj spałam, obudziłam się przed 4 i tak wziełam tableta. Pograłam. Zjadłam coś, wypiłam i dopiero zasnełam ale to tak do 8mej. Mąż je śniadanie, pies najedzony szaleje z misiem swoim. Mzaraz wychodzi do szkoły. Ja nastawie rosolek i dalej leże i się grzeję.

reklama
Do góry