reklama
papryczka_
Fanka BB :)
Witam, byłam dzis u swojej gin na nfz , wszystko w porządku Słuchałam serduszek dzieciaczków swoich USG będe miała dopiero w grudniu w Wawie.
Witajcie dziewczyny:-)
Justyna jeśli nie czujesz się na siłach idź na zwolnienie.
Kasiu zdrówka kochana
Dominika super - słyszeć serduszko to takie cudowne:-)
Ja jestem na urlopie a później idę na zwolnienie. Mdłości nie odpuszczają, wymiotuję ogólnie kiepsko się czuję. Poprzednia ciąża nie była tak ciężka.
Justyna jeśli nie czujesz się na siłach idź na zwolnienie.
Kasiu zdrówka kochana
Dominika super - słyszeć serduszko to takie cudowne:-)
Ja jestem na urlopie a później idę na zwolnienie. Mdłości nie odpuszczają, wymiotuję ogólnie kiepsko się czuję. Poprzednia ciąża nie była tak ciężka.
jussastar super, kolejna dziewczynka na forum 3 grudnia już niedługo, to dowiesz się na pewno
Tuśka dobrze, ze jesteś na wolnym, bo w takim stanie pracować to masakra ..
Ja np. dzisiaj po mleku z czosnkiem miałam takie mdłości, ze skończyło się wiadomo jak:-( już nie piję mam taki wstręt bleeeeee
Kupiłam *spam* od razu popijam go wodą bo też mnie odrzuca, do tego tabletki do ssania isla. No zobaczymy, herbatki piję choć z miodem też już ciężko ..
Tuśka dobrze, ze jesteś na wolnym, bo w takim stanie pracować to masakra ..
Ja np. dzisiaj po mleku z czosnkiem miałam takie mdłości, ze skończyło się wiadomo jak:-( już nie piję mam taki wstręt bleeeeee
Kupiłam *spam* od razu popijam go wodą bo też mnie odrzuca, do tego tabletki do ssania isla. No zobaczymy, herbatki piję choć z miodem też już ciężko ..
Kasia - jak siedzisz w domu to kup sobie szałwię w saszetkach. I płucz jak najczęściej gardło. Zalewa się 1 saszetkę pół szklanki wody gorącej. Mi pomogło na zapalenie garła, a Isla to tylko cukierek jak dla mnie...
Lisica - też się niedługo dowiesz : ) Chociaż ja jak mówię - uwierzę jak mi jeszcze drugie usg potwierdzi. U mojej siostry też miała być dziewczynka - a pod koniec wyrósł siusiak
Aaa i mam w moczu leukocyty więc dostałam antybiotyk... w prawdzie tylko dzisiaj i jutro - jakiś taki w saszetkach, ale i tak trochę się martwię, że muszę go brać... no ale lepsze to niż nabawić się jakichś powikłań.
Lisica - też się niedługo dowiesz : ) Chociaż ja jak mówię - uwierzę jak mi jeszcze drugie usg potwierdzi. U mojej siostry też miała być dziewczynka - a pod koniec wyrósł siusiak
Aaa i mam w moczu leukocyty więc dostałam antybiotyk... w prawdzie tylko dzisiaj i jutro - jakiś taki w saszetkach, ale i tak trochę się martwię, że muszę go brać... no ale lepsze to niż nabawić się jakichś powikłań.
jussastar mam szałwię i płuczę 3 razy dziennie gardłopomaga. Dzisiaj już lepiej, mam nadzieję, ze szybko przejdzie. Małej nie mogę wozić i odbierać z przedszkola, a szkoda mi jej tak wcześnie budzić..moja mama wyjeżdża z domu ok 6.50 i muszę ją wtedy zapakować do auta.
Współczuję przebojów z moczem, ale po lekach na pewno przejdzie
Lisica tak Twój zestaw, wyczytałam i zadzwoniłam żeby mąż kupił;-) plus szałwia ale to juz miałam w domu.
Ja też chciałabym już wiedzieć kto siedzi w brzuszku bo kurczę ani nic kupić nie można.. bo wszystko typowo dla dziewczynki i chłopca..
My zrobimy wszystkim prezent na Wigilię, bo 23 grudnia mamy usg także powiemy przy Wigilii kto mieszka w brzuszku
Współczuję przebojów z moczem, ale po lekach na pewno przejdzie
Lisica tak Twój zestaw, wyczytałam i zadzwoniłam żeby mąż kupił;-) plus szałwia ale to juz miałam w domu.
Ja też chciałabym już wiedzieć kto siedzi w brzuszku bo kurczę ani nic kupić nie można.. bo wszystko typowo dla dziewczynki i chłopca..
My zrobimy wszystkim prezent na Wigilię, bo 23 grudnia mamy usg także powiemy przy Wigilii kto mieszka w brzuszku
reklama