Montek, chyba coś ominęłam. Naprawdę z tego cholernego szpitala, którym się zachwycalysmy że taki fachowy bo zostałaś potraktowana poważnie, przyjęta, to oni Cię wypuścili z diagnozą że nie jesteś w ciąży??? Że puste jajo przy beta 500???Ja poszlam bo w szpitalu powiedzieli mi ze moje 2mm i beta ponad 500 to nie ciaza!! W dniu wypisu uslyszalam ze "niestety" puste jajo. A okazalo sie ze na ta chwile juz jest dobrze!! Lekarz nie wyjasnil czemu podbrzusze mnie boli i prawy jajnik itp. Na prywatnej wizycie dowiedzialam sie duzo!! Porzadny lekarz mi sie trafil i przede wszystkim uspokoil mnie [emoji846]
reklama
montek.87
Fanka BB :)
Tak, bo tam jest torbiel z cialkiem zoltym, ktory produkuje progesteron. Jest on do 10-12 tyg po czym produkcje progesteronu przejmuje lozysko.No bardzo miłe i motywujące podejście, nie ma jak usłyszeć taktowną, profesjonalną opinię. Boli Cię prawy jajnik? To normalne? Pytam bo mnie pobolewa coś, chyba to jajnik ale nie wiem dokładnie [emoji52]
Bbergamotka
Witam się w 26dc
To moje pierwsze dwie kreski w życiu
Ciężko jest mi się cieszyć, bo boje się, ze to może jakiś wadliwy test, a innego akurat nie mam pod ręka. A na betę chyba dopiero w poniedziałek..
Gratulacje :*
Bbergamotka
Pytałam.lekarza kazala brać na noc dwie. Do tego biorę acard i bromergon po którym tak fatalnie się czuje że .....dziś wstałam blado zielona z cisnieniem 76/60 ;-)
Może lepiej za miast Bronka poprosić lekarza o Dentinox ?
Kotmonika87
Jutro robie badania i w poniedziałek idę spowrotem bo prolaktyna mi warjuje.Może lepiej za miast Bronka poprosić lekarza o Dentinox ?
Najpierw mialam 29 po kilku dniach 40 po 2 tyg leczenia spadła na 6.3 po czym z poniedziałku jest 27
Ręce mi opadaja
annamariam
Kochana, zwroc uwagę na Euthyrox i objawy, ktore się pojawiają. Ja po tych lekach miałam straszne jazdy jelitowo-żołądkowe. Okazało się, że tak działała na mnie laktoza zawarta w składzie. Teraz biorę Letrox i jest okJa też eutyrox od wczoraj biorę a on chyba też daje takie objawy :/ Mam tylko ogromną nadzieję, że szybko będę mogła odstawić wszelkie wspomagacze i cieszyć się zdrową ciążą
Czyli to jakby pewne , że duphaston przedłuży fazę lutealną?
Mimi94
Ja poczekam kilka dni jeszczeSzczęściara Może u mnie takie cuda bo mam naprawdę mało tego progesteronu i organizm dostał porządnego kopa? Sama nie wiem.
No właśnie ja też już za wiele z wizyty nie pamiętam. Mówiła, że muszę być w 100% pewna że była owulacja bo duphaston może ją zatrzymać ( choć tu nawet czytałam , że w małych dawkach na pewno nie przeszkodzi) i szybko wyliczyła, że mam brać od 14dc a co jeśli owu przypadnie na 15dc? Albo na 12dc? Mimo wszystko brać od 14dc?
Mimi94
Pierwszy cykl, ale u mnie się coś poprzestawialo bo bez krwawienia szła druga owulacjaOby się nie wchłonął a długo już bierzesz cło? Bo ja 6 miesiąc już i mi powiedziała że będziemy musieli zrobić przerwę z tym lekiem
reklama
annajak
No masakra wrrr. Jak oni mogli. Brak słów.Ja poszlam bo w szpitalu powiedzieli mi ze moje 2mm i beta ponad 500 to nie ciaza!! W dniu wypisu uslyszalam ze "niestety" puste jajo. A okazalo sie ze na ta chwile juz jest dobrze!! Lekarz nie wyjasnil czemu podbrzusze mnie boli i prawy jajnik itp. Na prywatnej wizycie dowiedzialam sie duzo!! Porzadny lekarz mi sie trafil i przede wszystkim uspokoil mnie [emoji846]
Super że wszystko dobrze !!!