kolor nadzieji
Fanka BB :)
Hej dziewczyny mam pytanie czy któraś z was była stymulowana menopurem? Jak sobie to wstrzykiwalyscie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro robie badania i w poniedziałek idę spowrotem bo prolaktyna mi warjuje.
Najpierw mialam 29 po kilku dniach 40 po 2 tyg leczenia spadła na 6.3 po czym z poniedziałku jest 27
Ręce mi opadaja
Najpierw 1/2 ! Teraz całą tabNo to faktycznie skacze bardzo. Prolaktyna to tez hormon stresu...gdy się zdenerwujesz skacze, po współżyciu tez skacze.
A jaka dawkę Bronka bierzesz?
Hej dziewczyny mam pytanie czy któraś z was była stymulowana menopurem? Jak sobie to wstrzykiwalyscie?
Najpierw 1/2 ! Teraz całą tab
No właśnie u mnie jest 8 tam z 132 ,cena to jedno ale ja się fatalnie czuje po bromkuTo spora dawka. Jeśli jest możliwość to jakbym rozważyła Dentinox...jego się bierze raz na tydzień pół tabletki ( eeentualnie więcej jeśli zaleca lekarz)...brak skutków ubocznych. Jedynie cena w porównaniu do Bromka większa. Ale można znaleść za mniej niż 100zl (4 tabletki)...tylko trzeba podzwonić po aptekach bo rozbierania cenowa jest ogromna.
Ja miałam Fostimon ( to coś podobnego). Ściskałem skore na brzuchu by się zrobił „wałeczek” i robiłam w niego zastrzyk.
No właśnie u mnie jest 8 tam z 132 ,cena to jedno ale ja się fatalnie czuje po bromku
Czyli robiłaś podskórnie a mi gin chyba kazał domięśniowo i niewiem jak to zrobić.
Ja raz pregnyl aplikowałem domięśniowo...ale to mi mąż robił w pośladek