reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Ja biorę na noc i jest o niebo lepiej jak brałam w dzień to myślałam że zejde
Ja dopiero w styczniu idę na kontrolę bo ze względu na brak owulacji duphaston miałam od grudnia przyjmować ale w końcu kazała brać teraz bo progesteron mam bardzo marny :/
Muszę dokupić akard bo wyczytałam, że duphaston źle na krew działa a ja bez niego powinnam przyjmować coś na rozrzedzenie tylko, że po tym leku też źle się czuję i tak, o .. Wszystko złe i niedobre ;)

Witam się w 26dc :)
To moje pierwsze dwie kreski w życiu:)
Ciężko jest mi się cieszyć, bo boje się, ze to może jakiś wadliwy test, a innego akurat nie mam pod ręka. A na betę chyba dopiero w poniedziałek..
Test nie jest wadliwy, to jeden z tych pewniejszych. Mi pokazal cien cienia i tego samego dnia zrobilam bete by potwierdzic ciaze. Dzis jest 6tydzien!!

Test nie jest wadliwy, to jeden z tych pewniejszych. Mi pokazal cien cienia i tego samego dnia zrobilam bete by potwierdzic ciaze. Dzis jest 6tydzien!!
Właśnie ja bym się bardziej komfortowo czuła gdyby wyszedł jakiś cień, to wydawałoby mi się bardziej realne, a nie taka gruba, wyraźna krecha :p

Właśnie ja bym się bardziej komfortowo czuła gdyby wyszedł jakiś cień, to wydawałoby mi się bardziej realne, a nie taka gruba, wyraźna krecha :p
Ale to dobra wiadomosc. Ja swoj test robilam dzien przed spodziewana @. Pamietaj ze testy wykrywaja bete od 10 lub 25 z moczu, ktora jest slaba a bowiem jest filtrowana przez nerki. W porownaniu z beta z krwi jest znaczaca roznica wyniku. Mozliwe ze bete masz wysoka. Sprawdz z krwi [emoji846] bedziesz spokojniejsza

Witam się w 26dc :)
To moje pierwsze dwie kreski w życiu:)
Ciężko jest mi się cieszyć, bo boje się, ze to może jakiś wadliwy test, a innego akurat nie mam pod ręka. A na betę chyba dopiero w poniedziałek..
Gratulacje, dwie kreski widać gołym okiem ❤️ Betę zrób, to się upewnisz, ale ta kreska jest znacznie wyraźniejsza od niejednych z tegoż forum i których szczęśliwie się zakończyły. Stężenie we krwi będzie dużo wyższe niż w siku 💪

Nie ma sensu wydaje mi się . Nie dajmy się zwariować. Ja pierwsza wizytę mam 4.12 bedzie to dopiero 6tydz i 2 dzień wiec i tak nic jesCze nie zobaczę ale po poronieniu wole iść. Jak jesteś osoba która mocno przeżywa to za 2 tyg możesz powtórzyć i sprawdzić przyrosty jak Cię to uspokoi. Ja w dwóch ciążach zakończynych porodem nie badałam przyrostu bety , tylko raz żeby potwierdzić ciąże. Na pierwszej wizycie lekarz wszystko badał i mówił jakie badania trzeba wykonać
Ja mam 5 grudnia i to będzie 5t6d, czy to aby nie za wcześnie? Idziemy podobnym tajmingiem, pjona 🤩 nie jestem z tych panikujących, spokojnie poczekam do wizyty, tylko coś objawy mi się nasilają i od rana mam okrutne mdłości i ślinotok. Ale w sumie mdłości miałam wczoraj cały dzień, a już po jedzeniu.. petarda 🤷‍♀️

reklama
Do góry