reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
No to ja bym poprosiła o zmianę leku...przecież tak nie da się żyć :( Twój komfort jest najważniejszy!
Nie da to jedno ale to jest niebezpieczne bo ja się slaniam na nogach tak do 12 teraz jest już ok ale wcześniej była masakra rano blada aż zielona. A wstaje o 5 więc do 12 to istna gehenna. Serce mi się tlucze, zawroty głowy, brak sily

Hej, witam się w 23 dc. Chore gardło, w nocy trochę ciągnęło podbrzusze, nie mogłam przez to zasnąć. Ale samopoczucie ok, jeszcze 6 dni i @. A ja u Was dzisiaj? Jak koleżanki, które już widziały dwie kreski się czują? :)

Kochana, skoro boisz sie ze to za wczesnie to pokaze Ci moje 5+6 z wczorajszej wizyty. Jako panikara musialam pojechac do konkretnego lekarza, ktory odpowiedzial na moje pytania a ktorych nie otrzymalam podczas pobytu w szpitalu. Zobacz załącznik 1048359
Piękny Kropek :) Czekam na kolejne foty :)

Pytałam.lekarza kazala brać na noc dwie. Do tego biorę acard i bromergon po którym tak fatalnie się czuje że .....dziś wstałam blado zielona z cisnieniem 76/60 ;-)
To jeśli będą mi mocno dokuczać to też na noc zacznę brać ;) Akard też można wieczorem?
Szkoda, że eutyrox z rańca :/

dziewczyny czy jest sens iść badać sam progesteron oczywiście w odpowiednim dniu cyklu? czy jakieś inne badania do tego żeby było to miarodajne?
Mi wystarczył ten jeden wynik żeby wiedzieć, że łatwo nie będzie.

reklama
Kochana, zwroc uwagę na Euthyrox i objawy, ktore się pojawiają. Ja po tych lekach miałam straszne jazdy jelitowo-żołądkowe. Okazało się, że tak działała na mnie laktoza zawarta w składzie. Teraz biorę Letrox i jest ok :)
Ja dostałam już tą nowszą wersję, bez laktozy właśnie.
Najbardziej męczą mnie mdłości :/ Ale tu może być dwóch winnych bo po duphastonie też miewałam.

Acard nawet trzeba brać wieczorem tak jest w ulotce
Pewnie jej nie czytałam ;)
Przerzucę te leki na noc w takim razie i zobaczę, czy się lepiej poczuje.

@montek.87 serio? Faktycznie świetne podejście, dobrze że się nie poddalaś!

Do góry