kolor nadzieji
Fanka BB :)
Oczywiście najwygodniej by mi było podskórnie w brzuch tylko czy działanie będzie to samo co jak bym podała domiesniowo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A bromka bierzesz na noc przed samiutkim snem ? Bo ja takie miałam zalecenie
Tak A nawet po godzinie jak wstaje do lazienki
Nie da to jedno ale to jest niebezpieczne bo ja się slaniam na nogach tak do 12 teraz jest już ok ale wcześniej była masakra rano blada aż zielona. A wstaje o 5 więc do 12 to istna gehenna. Serce mi się tlucze, zawroty głowy, brak silyNo to ja bym poprosiła o zmianę leku...przecież tak nie da się żyć Twój komfort jest najważniejszy!
Oczywiście najwygodniej by mi było podskórnie w brzuch tylko czy działanie będzie to samo co jak bym podała domiesniowo
Nie mam pojęcia...ale z tego co kojarzę jest wśród nas pielęgniarka (niestety nie pamietam nicku) to może będzie mieć wiedzę na ten temat.
Piękny Kropek Czekam na kolejne fotyKochana, skoro boisz sie ze to za wczesnie to pokaze Ci moje 5+6 z wczorajszej wizyty. Jako panikara musialam pojechac do konkretnego lekarza, ktory odpowiedzial na moje pytania a ktorych nie otrzymalam podczas pobytu w szpitalu. Zobacz załącznik 1048359
To jeśli będą mi mocno dokuczać to też na noc zacznę brać Akard też można wieczorem?Pytałam.lekarza kazala brać na noc dwie. Do tego biorę acard i bromergon po którym tak fatalnie się czuje że .....dziś wstałam blado zielona z cisnieniem 76/60 ;-)
Mi wystarczył ten jeden wynik żeby wiedzieć, że łatwo nie będzie.dziewczyny czy jest sens iść badać sam progesteron oczywiście w odpowiednim dniu cyklu? czy jakieś inne badania do tego żeby było to miarodajne?
Acard nawet trzeba brać wieczorem tak jest w ulotcePiękny Kropek Czekam na kolejne foty
To jeśli będą mi mocno dokuczać to też na noc zacznę brać Akard też można wieczorem?
Szkoda, że eutyrox z rańca :/
Mi wystarczył ten jeden wynik żeby wiedzieć, że łatwo nie będzie.
Ja dostałam już tą nowszą wersję, bez laktozy właśnie.Kochana, zwroc uwagę na Euthyrox i objawy, ktore się pojawiają. Ja po tych lekach miałam straszne jazdy jelitowo-żołądkowe. Okazało się, że tak działała na mnie laktoza zawarta w składzie. Teraz biorę Letrox i jest ok
Pewnie jej nie czytałamAcard nawet trzeba brać wieczorem tak jest w ulotce