reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Ja mam 5 grudnia i to będzie 5t6d, czy to aby nie za wcześnie? Idziemy podobnym tajmingiem, pjona [emoji2956] nie jestem z tych panikujących, spokojnie poczekam do wizyty, tylko coś objawy mi się nasilają i od rana mam okrutne mdłości i ślinotok. Ale w sumie mdłości miałam wczoraj cały dzień, a już po jedzeniu.. petarda [emoji2368]
Kochana, skoro boisz sie ze to za wczesnie to pokaze Ci moje 5+6 z wczorajszej wizyty. Jako panikara musialam pojechac do konkretnego lekarza, ktory odpowiedzial na moje pytania a ktorych nie otrzymalam podczas pobytu w szpitalu.
20191121_150615.jpeg

Ciekawa jestem czy i ja mogłabym obie na noc wziąć bo wg zaleceń rano i wieczorem.
Teraz mam jeszcze większą motywację do zaciążenia ;)
Pytałam.lekarza kazala brać na noc dwie. Do tego biorę acard i bromergon po którym tak fatalnie się czuje że .....dziś wstałam blado zielona z cisnieniem 76/60 ;-)

dziewczyny czy jest sens iść badać sam progesteron oczywiście w odpowiednim dniu cyklu? czy jakieś inne badania do tego żeby było to miarodajne?

Kochana, skoro boisz sie ze to za wczesnie to pokaze Ci moje 5+6 z wczorajszej wizyty. Jako panikara musialam pojechac do konkretnego lekarza, ktory odpowiedzial na moje pytania a ktorych nie otrzymalam podczas pobytu w szpitalu. Zobacz załącznik 1048359
O kurde, o kurde❤️ Wspaniale, nie wiedziałam że tak wygląda fasolka pod koniec piątego tygodnia 😍 ja niestety idę do gina z prywatnej opieki zdrowotnej od pracodawcy, do poleconego dopiero przed świetami ☹️

O kurde, o kurde[emoji3590] Wspaniale, nie wiedziałam że tak wygląda fasolka pod koniec piątego tygodnia [emoji7] ja niestety idę do gina z prywatnej opieki zdrowotnej od pracodawcy, do poleconego dopiero przed świetami [emoji3525]
Ja poszlam bo w szpitalu powiedzieli mi ze moje 2mm i beta ponad 500 to nie ciaza!! W dniu wypisu uslyszalam ze "niestety" puste jajo. A okazalo sie ze na ta chwile juz jest dobrze!! Lekarz nie wyjasnil czemu podbrzusze mnie boli i prawy jajnik itp. Na prywatnej wizycie dowiedzialam sie duzo!! Porzadny lekarz mi sie trafil i przede wszystkim uspokoil mnie [emoji846]

Witam się w 26dc :)
To moje pierwsze dwie kreski w życiu:)
Ciężko jest mi się cieszyć, bo boje się, ze to może jakiś wadliwy test, a innego akurat nie mam pod ręka. A na betę chyba dopiero w poniedziałek..
I takie testy mówią wszystko. Gratulacje Kochana będziesz mamusią 😍🤩🥳
A do lekarza za dwa tyg na usg.....

reklama
Ja poszlam bo w szpitalu powiedzieli mi ze moje 2mm i beta ponad 500 to nie ciaza!! W dniu wypisu uslyszalam ze "niestety" puste jajo. A okazalo sie ze na ta chwile juz jest dobrze!! Lekarz nie wyjasnil czemu podbrzusze mnie boli i prawy jajnik itp. Na prywatnej wizycie dowiedzialam sie duzo!! Porzadny lekarz mi sie trafil i przede wszystkim uspokoil mnie [emoji846]
No bardzo miłe i motywujące podejście, nie ma jak usłyszeć taktowną, profesjonalną opinię. Boli Cię prawy jajnik? To normalne? Pytam bo mnie pobolewa coś, chyba to jajnik ale nie wiem dokładnie 😐

Do góry