Piękne dwie kreski na pewno nie jest to pomyłka gratulacjeWitam się w 26dc
To moje pierwsze dwie kreski w życiu
Ciężko jest mi się cieszyć, bo boje się, ze to może jakiś wadliwy test, a innego akurat nie mam pod ręka. A na betę chyba dopiero w poniedziałek..
reklama
freaky
Zaciekawiona BB
Wow super gratulacje ile cyklow staran?
W czerwcu przestałam brac tabletki anty, nie wiem ile to cyklów wyszlo, bo ciagle miałam dużo krótsze cykle (były bezowulacyjne) i starałam się je przywrócić do normy. I to był drugi cykl z clo.
Kotmonika87
Fanka BB :)
Ja biorę na noc i jest o niebo lepiej jak brałam w dzień to myślałam że zejde
Ja dopiero w styczniu idę na kontrolę bo ze względu na brak owulacji duphaston miałam od grudnia przyjmować ale w końcu kazała brać teraz bo progesteron mam bardzo marny :/
Muszę dokupić akard bo wyczytałam, że duphaston źle na krew działa a ja bez niego powinnam przyjmować coś na rozrzedzenie tylko, że po tym leku też źle się czuję i tak, o .. Wszystko złe i niedobre
montek.87
Test nie jest wadliwy, to jeden z tych pewniejszych. Mi pokazal cien cienia i tego samego dnia zrobilam bete by potwierdzic ciaze. Dzis jest 6tydzien!!Witam się w 26dc
Ciężko jest mi się cieszyć, bo boje się, ze to może jakiś wadliwy test, a innego akurat nie mam pod ręka. A na betę chyba dopiero w poniedziałek..
freaky
Zaciekawiona BB
Właśnie ja bym się bardziej komfortowo czuła gdyby wyszedł jakiś cień, to wydawałoby mi się bardziej realne, a nie taka gruba, wyraźna krechaTest nie jest wadliwy, to jeden z tych pewniejszych. Mi pokazal cien cienia i tego samego dnia zrobilam bete by potwierdzic ciaze. Dzis jest 6tydzien!!
montek.87
Ale to dobra wiadomosc. Ja swoj test robilam dzien przed spodziewana @. Pamietaj ze testy wykrywaja bete od 10 lub 25 z moczu, ktora jest slaba a bowiem jest filtrowana przez nerki. W porownaniu z beta z krwi jest znaczaca roznica wyniku. Mozliwe ze bete masz wysoka. Sprawdz z krwi [emoji846] bedziesz spokojniejszaWłaśnie ja bym się bardziej komfortowo czuła gdyby wyszedł jakiś cień, to wydawałoby mi się bardziej realne, a nie taka gruba, wyraźna krecha
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Gratulacje, dwie kreski widać gołym okiem Betę zrób, to się upewnisz, ale ta kreska jest znacznie wyraźniejsza od niejednych z tegoż forum i których szczęśliwie się zakończyły. Stężenie we krwi będzie dużo wyższe niż w sikuWitam się w 26dc
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Ja mam 5 grudnia i to będzie 5t6d, czy to aby nie za wcześnie? Idziemy podobnym tajmingiem, pjona nie jestem z tych panikujących, spokojnie poczekam do wizyty, tylko coś objawy mi się nasilają i od rana mam okrutne mdłości i ślinotok. Ale w sumie mdłości miałam wczoraj cały dzień, a już po jedzeniu.. petardaNie ma sensu wydaje mi się . Nie dajmy się zwariować. Ja pierwsza wizytę mam 4.12 bedzie to dopiero 6tydz i 2 dzień wiec i tak nic jesCze nie zobaczę ale po poronieniu wole iść. Jak jesteś osoba która mocno przeżywa to za 2 tyg możesz powtórzyć i sprawdzić przyrosty jak Cię to uspokoi. Ja w dwóch ciążach zakończynych porodem nie badałam przyrostu bety , tylko raz żeby potwierdzić ciąże. Na pierwszej wizycie lekarz wszystko badał i mówił jakie badania trzeba wykonać
reklama
annajak
7-8 dni. Ja idę dzisiaj :-)Dziewczyny ile dni po owu zbadać progesteron?? Ból jajników mam od wczoraj do dzisiaj