A to zaczynasz brać w dzień owulacji? Sorki za tę pytania ale po prostu chce porównaćZa 2-3 dni zacznę brac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to zaczynasz brać w dzień owulacji? Sorki za tę pytania ale po prostu chce porównaćZa 2-3 dni zacznę brac
A to zaczynasz brać w dzień owulacji? Sorki za tę pytania ale po prostu chce porównać [emoji38]
Powiem Ci, że nie wiem. Nie wiem bo moja Pani ginekolog dzisiaj była w złym humorze i była nieprzyjemna. Bierze się od owulacji. Od 2 dni bolą mnie jajniki ale już nie ma pęcherzyka którego mialam w poniedziałek więc nie wiem czy się znowu wchłonął czy pękł. Więc dla bezpieczeństwa wolę poczekać jeszcze max 3 dni bo pierwotnie w pt miałam mieć owu więc ja zacznę od niedzieli/poniedziałku 2x1 to myślę że będzie dobrzeA to zaczynasz brać w dzień owulacji? Sorki za tę pytania ale po prostu chce porównać
Oby się nie wchłonął a długo już bierzesz cło? Bo ja 6 miesiąc już i mi powiedziała że będziemy musieli zrobić przerwę z tym lekiemPowiem Ci, że nie wiem. Nie wiem bo moja Pani ginekolog dzisiaj była w złym humorze i była nieprzyjemna. Bierze się od owulacji. Od 2 dni bolą mnie jajniki ale już nie ma pęcherzyka którego mialam w poniedziałek więc nie wiem czy się znowu wchłonął czy pękł. Więc dla bezpieczeństwa wolę poczekać jeszcze max 3 dni bo pierwotnie w pt miałam mieć owu więc ja zacznę od niedzieli/poniedziałku 2x1 to myślę że będzie dobrze
Dziewczyny mam pytanie [emoji38]
Czy wy też tak macie jak bierzecie clostilbegyt to macie skąpe miesiączki ? Bo ja mam tyle co nic
Szczęściara Może u mnie takie cuda bo mam naprawdę mało tego progesteronu i organizm dostał porządnego kopa? Sama nie wiem.Ja np brałam teraz drugi cykl od 15 do 25 dc nie miałam żadnych plamien w trakcie ani po. @przychodzila w danym terminie wg apki
No właśnie ja też już za wiele z wizyty nie pamiętam. Mówiła, że muszę być w 100% pewna że była owulacja bo duphaston może ją zatrzymać ( choć tu nawet czytałam , że w małych dawkach na pewno nie przeszkodzi) i szybko wyliczyła, że mam brać od 14dc a co jeśli owu przypadnie na 15dc? Albo na 12dc? Mimo wszystko brać od 14dc?Powiem Ci, że nie wiem. Nie wiem bo moja Pani ginekolog dzisiaj była w złym humorze i była nieprzyjemna. Bierze się od owulacji. Od 2 dni bolą mnie jajniki ale już nie ma pęcherzyka którego mialam w poniedziałek więc nie wiem czy się znowu wchłonął czy pękł. Więc dla bezpieczeństwa wolę poczekać jeszcze max 3 dni bo pierwotnie w pt miałam mieć owu więc ja zacznę od niedzieli/poniedziałku 2x1 to myślę że będzie dobrze
Wow super gratulacje ile cyklow staran?Witam się w 26dc
To moje pierwsze dwie kreski w życiu
Ciężko jest mi się cieszyć, bo boje się, ze to może jakiś wadliwy test, a innego akurat nie mam pod ręka. A na betę chyba dopiero w poniedziałek..
Test na pewno nie wadliwy także spokojnie czekaj do poniedziałku chociaż ja bym już na Twoim miejscu dzisiaj zadzwoniła do lekarza i robiła termin, bo test nie podlega żadnej dyskusji Super ! gratulacjeWitam się w 26dc
To moje pierwsze dwie kreski w życiu
Ciężko jest mi się cieszyć, bo boje się, ze to może jakiś wadliwy test, a innego akurat nie mam pod ręka. A na betę chyba dopiero w poniedziałek..