reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Witam [emoji4] jestem tutaj nowa,my próbujemy z moim partnerem stworzyć maluszka,wcześniej się nakręcałam i ciagle nic z tego nie wychodziło,wiec stwierdziłam,że jak ma być to będzie,mam zazwyczaj miesiaczke co 28-29 dni ,teraz początek cyklu był 30-go października i dzisiaj dostałam okresu,wiec coś się "porobiło" musze zapisać się do lekarza i porobić badania
Trzymam kciuki za ciebie my probujemy od roku leczenie od dwoch miesiecy

reklama
Ja szyjkę tez mam nisko w sensie nie tak jak przy owulacji wysoko a jednak coś zaskoczyło wiec ta szyjka to taki wyznacznik średni w moim odczuciu. Byłam przekonana ze jak jest nisko to nic z tego, zreszta cały czas mierzyłam i zawsze jak się nie udawało była nisko. I teraz w tym cyklu tez się zmartwiłam i stwierdziłam ze ten cykl na straty bo szyjka nisko i zrobiłam testy byle zrobić a tu niespodzianka. Pierwszy test negatywny drugi negatywny i po 3 dniu testowania kreska i wcale nie taka blada . Dziwi mnie to ze zrobiłam test w odstępach 12 godzin i na jednym nie było nic a na drugim już kreska dość wyraźna. Tylko co do testów to jak zrobiłam test i wyszedł pozytywny to zrobiłam za chwile drugi i wyszedł jeszcze bardziej ciemniejszy wiec dziwne trochę to a robiłam tej samej firmy.
A dziś zrobiłam test Pink z domowego laboratorium który kupiłam w rossmanie i powiem szczzerze ze najgorszy test z moich dotychczasowych bo wprowadziłam pipetką 2 krople a tu nic - wogle się ta bibułka nie zabarwiała i musiałam nanieść jesCze 3 krople i dopiero zaskoczyło .

Dzięki pocieszyłaś mnie trochę bo strasznie spieprzył mi się przez to dzień. Wczoraj jeszcze jak badałam była bardzo wysoko a dziś zaczął mnie od rana boleć brzuch tak jakbym miała początek okresu, po jakimś czasie poszłam sprawdzić szyjkę a tu niespodzianka tak nisko jak podczas okresu. Już wariuje to dopiero mój trzeci cykl a ja już sobie z tym nie radzę nie wiem co robimy źle co jest ze mną nie tak przecież w pierwszą ciąże zaszłam od razu.

Ja też jeszcze jestem ! 18dc, wszystko przede mną :) dziś okropna migrena, odkąd wstałam. Witaj PMS :D ale na szczęście podbrzusze dało spokój.

reklama
Do góry