reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

U mnie 25dc piersi bolą jeszcze bardziej niz przez ostatnie 5-6 dni.
Szyjka wysoko twarda ale jakby większa i całkowicie zamknięta ... Nie wiem jakoś inny jest ten cykl

reklama
Witam się po kilku dniach nieobecności. Nadrobiłam wszystkie wpisy ale już zapomniałam wszystko co przeczytałam.
Gratuluję kolejnym z II kreseczkami. U mnie 8dc. Dzisiaj niedziela a mnie wzięło na porządki. Mam nadzieję, że sąsiadka z dołu mnie nie zabije bo już dwa automaty wyprałam. A przy wirowaniu mój automat jest głośny jak cholera. Teraz siedzę i oglądam mecz.

Dzięki pocieszyłaś mnie trochę bo strasznie spieprzył mi się przez to dzień. Wczoraj jeszcze jak badałam była bardzo wysoko a dziś zaczął mnie od rana boleć brzuch tak jakbym miała początek okresu, po jakimś czasie poszłam sprawdzić szyjkę a tu niespodzianka tak nisko jak podczas okresu. Już wariuje to dopiero mój trzeci cykl a ja już sobie z tym nie radzę nie wiem co robimy źle co jest ze mną nie tak przecież w pierwszą ciąże zaszłam od razu.

Ja tez w pierwsza ciąże od razu zaskoczyłam. Przy staraniach myślałam ze przytulanki co drugi dzień będą najlepsze albo nawet poczekać do owulacji żeby plemniki były jak najbardziej dojrzałe i tak robiłam . Przeczytałam na tym forum ze dZiewczyny zaskakiwały po codziennych przytulankach i stwierdziłam ze tak tez spróbujemy w tym cyklu no i zaskoczyło .

reklama
Zeby stwierdzić IO nie zawsze wystarczy krzywa glukozowa, najlepiej zrobić krzywa glukozowa i insulinowa. Pracuje jako dietetyk i nie raz widziałam krzywa glukozowa w normie pomimo IO
Ja mówię na własnym przykładzie. Ja miałam robione 2x krzywa cukrowa i po tym mam stwierdzone IO

Nigdy nie miałam krzywej insulinowej.

Do góry