reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

U mnie 25dc piersi bolą jeszcze bardziej niz przez ostatnie 5-6 dni.
Szyjka wysoko twarda ale jakby większa i całkowicie zamknięta ... Nie wiem jakoś inny jest ten cykl

reklama
Witam się po kilku dniach nieobecności. Nadrobiłam wszystkie wpisy ale już zapomniałam wszystko co przeczytałam.
Gratuluję kolejnym z II kreseczkami. U mnie 8dc. Dzisiaj niedziela a mnie wzięło na porządki. Mam nadzieję, że sąsiadka z dołu mnie nie zabije bo już dwa automaty wyprałam. A przy wirowaniu mój automat jest głośny jak cholera. Teraz siedzę i oglądam mecz.

Dzięki pocieszyłaś mnie trochę bo strasznie spieprzył mi się przez to dzień. Wczoraj jeszcze jak badałam była bardzo wysoko a dziś zaczął mnie od rana boleć brzuch tak jakbym miała początek okresu, po jakimś czasie poszłam sprawdzić szyjkę a tu niespodzianka tak nisko jak podczas okresu. Już wariuje to dopiero mój trzeci cykl a ja już sobie z tym nie radzę nie wiem co robimy źle co jest ze mną nie tak przecież w pierwszą ciąże zaszłam od razu.

Ja tez w pierwsza ciąże od razu zaskoczyłam. Przy staraniach myślałam ze przytulanki co drugi dzień będą najlepsze albo nawet poczekać do owulacji żeby plemniki były jak najbardziej dojrzałe i tak robiłam . Przeczytałam na tym forum ze dZiewczyny zaskakiwały po codziennych przytulankach i stwierdziłam ze tak tez spróbujemy w tym cyklu no i zaskoczyło .

reklama
Zeby stwierdzić IO nie zawsze wystarczy krzywa glukozowa, najlepiej zrobić krzywa glukozowa i insulinowa. Pracuje jako dietetyk i nie raz widziałam krzywa glukozowa w normie pomimo IO
Ja mówię na własnym przykładzie. Ja miałam robione 2x krzywa cukrowa i po tym mam stwierdzone IO

Nigdy nie miałam krzywej insulinowej.

Do góry